Podviedol ma ...

rozumiem ti

doubledog: pekna teoria. ak sa ma raz bude tykat, tak ju vyriesim, hlavne k vlastnej spokojnosti. nenahovaram si, ze mne sa to nemoze stat. ale kym nemam padny dovod si take nieco mysliet, tak naco sa tym budem zatazovat. problemov je na svete aj v zivote dost, dalsie si vyrabat nepotrebujem.

rozumiem ti

slobodna: a skus pochopit este nieco. dohoda - vzajomna a vynucovanie si su dve rozlisne veci.

rovnocenni partneri sa dohaduju. o tom vztah je. o kompromisoch, o voli ich robit.

nie o tom, ze ho pustim, nech si lieta kade tade a vecer budem trpnut, ci sa vobec vrati. nevrati sa, jedneho dna. rozdiel je iba v tom, ze kym tebe sa to nebude obtazovat ani len oznamit, ze uz nepride, ten moj si so mnou sadne a povie mi do oci.... a rozideme sa ako dvaja civilizovani ludia. normalne. uz tym, ze siel do vztahu so mnou totiz DOBROVOLNE, suhlasil s tym, ze sa na veciach budeme dohadovat a riesit ich spolocne. a budeme akceptovat navzajom hranice, ktore si urcime. Priklad: mne vadi, ked v mojej pritomnosti nadava - tak to robit nebude, da si pozor, obmedzi to. Jemu vadi, ked si po sebe nezavriem zubnu pastu. Ja si dam pozor, budem sa snazit ju zatvarat. A to, ze existuje clovek, ktoremu nic nevadi, je len tvoja iluzia. A je nerealna.

co si ty myslis, o mne, je mi naozaj ukradnute. zacinam mat dojem, ze ty vo svojich veciach nemas este tak uplne jasno. ale ako vravis: na to musis prist ty sama.

xy:)

ano, trava pomaha pri urcitych diagnozach, ale v nasom state este stale nie je legalna.. okrem z toho z travy deti lahko prechadzaju na tvrdsie drogy, to by si mala tiez vediet. namiesto travy som mohla vymenovat xy inych drog, na ktore by si nemohla povedat ze su zdraviu prospesne. nevies rozumne argumentovat a seriozne.. dievca, ty to mas v hlave nejak popletene.

rozumiem ti

slobodna: ty nechapes. on nech si fajci kolko chce, je to jeho problem. nech sa uhuli aj k smrti. ja si vsak svoje zdravie a zivot vazim natolko, aby som sa nim nenechala ohrozit.

uvazuj: kolko je na svete chlapov? a kolko mas zdravia, zivotov, ci nervov? tak a teraz si spocitaj, co ti z toho vychadza lepsie.

tak

a prečo sa hádate, keď sa môžete aj pobiť, tak do toho, priatelia, ... a treba skúsiť aj heroín, aj kokaín, aj neviem čo všetko, .... robím reklamu na drogy, teraz, ........!!!!!

Slobodna

xy:) no vidíš to a tráva pri tom pomáha pri rôznych diagnózach :)
sweater - ani nevera nie je trestný čin

xy:)

a este nieco slobodna. ja som travu nikdy neochutnala, aj tak viem, ze pre zdravie nie je prospesna. nepotrebujem vyskocit z okna aby som zistila, ci sa nedolamem.

jajka001_

ano, jasne, vsetko treba skusit, aj heroin, aj kokain , cokolvek
slobodna ty mu tahas do postele ine zeny aby si poskusal?
neviem preco si toho nazoru ze ostatne zeny muzom zakazuju neveru. akoby sa to dalo zakazat. kazdy normalny chlap ked lubi svoju zenu tak ju nepodvedie. kazda normalna zena ma hrdost nebyt klamana.