... a mne sa zruti cely svet. V sobotu sme mali mat svadbu ... je to take strasne krute a ja mam pocit ze to nezvladnem :(
Podviedol ma ...
slobodna, to su take kecy...
ked ta tvoj milovany podvedie, prid povedat, ako sa citis v pohode. lebo ved sa to dalo cakat, je to chlap.
Slobodná, píšeš, že zakázané ovocie chutí najlepšie. Ale je veľa ľudí, ktorím ovocie nechutí, a preto ich ani vôbec neláka a neni pre nich zakázané ale len bez chuti. Príde mi smiešne dať partnerovi priestor a voľnosť vo veciach, ktoré ho vôbec nezaujímajú. Ale prosím, asi to je výsada vyššieho vývojového stupňa :) nechať druhému možnosť voľby vo veciach, ktoré nechce vyskúšať. A ešte sa cítiť - ó aká som ja tolerantná (vyspelá a neskutočne zrelá). Ty si partnerovi verná pretože ti to chutí, nie preto, že máš možnosť mu byť neverná (si myslím).
To čo spomínaš o tolerancií chýb je fakt pekné a aj správne. Akurát, že každá tolerancia má svoje hranice - tú hranicu si stanový každý pár zvlášť. NIE preto, že by boli málo tolerantní, ale asi preto, že by to potom už nebol vzťah ale napríklad len život dvoch ľudí vedľa seba. Veď to môžu žiť po kope ako spolubývajúci, nemusia sa hrať na pár.
definuj mi, prosim, obmedzene myslenie. ja totiz obmedzene myslenie nepoznam. len ine. a to vobec neznamena, ze je zle.
Utrpením je pre mňa obmedzené myslenie, ktorým ľudia ubližujú sami sebe.
nemam pocit, ze by som vobec nieco vyhrala. ale ak si to myslis, nebudem ti tvoje domnienky vyvracat.
to, co ty u seba nazyvas vyssim duchovnym vyvojom, toleranciou ja nazyvam dobrovolne utrpenie. neviem, co si urobila, alebo za co sa tak trestas, ale skor mi to pripomina syndrom spasitela - vsetko odtrpim, vsetko odpustim a budem dufat, ze takto si ziskam to, na co mam prirodzeny narok - lasku a respekt, pripadne cestu do neba. som toho nazoru, ze tam, kde vyhrava telesna laska.. tak tam uz ta duchovna davno nie je, ak vobec niekedy bola.
p.s.: aby bolo jasno, nehovorim tu o situacii, kedy je zena chora a nemoze. muz ju nechce opustit, ale svoje fyzicno potrebuje...alebo opacne. toto su uplne ine okolnosti.
psst :)
Ty fakt ničomu nerozumieš :))
Nižší duchovný vývojový stupeň má akože čo spoločné s rozumom a hlupaňou? Tolerancia je podľa mňa na vyššom duchovnom vývojom stupni a dojde sa k nej- životnými skúsenosťami. Tvoje argumenty sú veľmi slabé, ale čo je najžalostnejšie, že ty máš pocit nejakej výhry. Cieľom akejkoľvek diskusie je ničo nové sa naučiť, nie presvedčiť a zvíťaziť nad "súperom".
urazky? to iste by som sa mohla spytat ja teba. zacnime u nizsieho vyvojoveho stupna. alebo nazyvanim hlupanou dievca, ktore potrebovalo iba trocha povzbudit. ak ti vsak dochadzaju na moje slova argumenty, mali by sme asi tuto debatu ukoncit.
aby si mi nerozumela spatne, ja nezbrojim proti chlapom, ani netvrdim, ze je to pliaga ludstva. maju velmi vela cennych vlastnosti, a velku vyhodu vo fyzickej danosti - cize sile, ktorou oproti zenam disponuju. dalej je tu ich dobre fungujuci mozog v oblasti logiky, nerypanie sa v problemoch, jednoduche riesenie. to vsetko su u nich kladne vlastnosti.
ochranca? pred cim?! pred tvojou vlastnou slabostou?! ja som sa so svojou naucila zit, vysporiadala som sa s nou. a preto uz ziadneho ochrancu nepotrebujem. potrebujem vsak partnera, ktory sa ku mne bude staviat rovnocenne a dokaze dat to, co si odo mna vezme, len inak. takeho, co ma charakter, aj chrbtovu kost a mozog v hlave, nie od opaska na juh.
Nie je pod tvoju úroveň uchyľovať sa k urážkam?