Podviedol ma ...

rozumiem ti

doubledog: ja som zase vypozorovala, ze chlapi maju vo zvyku prekrucat si fakty tak, ako sa im zrovna hodi.

obcas si myslim, ze su vlastne zeny, len dobre maskovani :) to je uplne fuk. sme jaki sme.

rozumiem ti

xy: ahoj, jak je? problem vyrieseny? :)

nabrusena? vobec, tu nie je naco.:) okrem toho, prave som bola na cestach sledovat rallye letni gumy.. :) krasa, ani spielberg by nevymyslel lepsie :)

rozumiem ti

doubledog: vies, co by robil chlap, keby mu zena netarala vecne do ucha blbosti? unudil by sa k smrti.:) jaj, a este by sa nemusel stale umyvat, stlstol by a jedina jeho obziva by bola klobasa a pivo :)

vtipkujem.

nebudem ti vraviet, ze to tak nie je. je to tak. najde sa vsak par zien, ktore maju vo svojich veciach jasno a jednaju z presvedcenia, nie z afektu.:)

xy:)

rozumiem ti: ty si dnes nejaka nabrusena nie?
neveru si vie kazdy vyriesit sam, niekomu vadi, niekomu nevadi.. niekto sa pri tom zlozi a niekoho to nakopne niekde dalej..

doubledog

ved tu nejde o to, ze by si to mala chciet.

ja hovorim o tom, ze zeny, co sa zastrajaju, ze nic take tolerovat nebudu, casto nakoniec prosikaju, placu a toleruju.
a naopak, tie, co sa najprv tvaria tolerantne, zas v realite tolerantne nie su a hned to riesia radikalne.

takze mi to pride, ze ani samy povodne nevedia, co si vlastne myslia, len rozpravaju, aby si ulavili.

rozumiem ti

doubledog: opytam sa inak. preco by som mala chciet, aby neverny chlap ostaval so mnou?

vacsinou vo svojom okoli vidim ja osobne opak. zeny prosia. placu. rozoberaju. vydieraju. naco?! nic uz nebude take ako predtym. a je naivne si mysliet, ze este moze byt.

rozumiem ti

Niekto nepotrebuje ochutnat neveru na to, aby vedel, ze je zla, alebo ze sa to nerobi. Niekomu staci zo strany pozorovatela vidiet, kolko skody, bolesti a trapenia to sposobi.

Iste, su aj taki, ktori ju potrebuju ochutnat, inak neuveria. Takito "nevybureni" ludia by vztahy do buducnosti este nemali riesit. Nech zacnu az vtedy, az ked ich nebude desit myslienka, ze uz nikdy viac neochutnaju nic ine. Ale budu to vidiet skor ako vyhodu.

doubledog

hej, vsimol som si, ze najma zeny maju ohladne nevery pekne znejuce predsavzatia.
ved o tom prave pisem.

realita ale byva uplne ina, casto az opacna.