... a mne sa zruti cely svet. V sobotu sme mali mat svadbu ... je to take strasne krute a ja mam pocit ze to nezvladnem :(
Podviedol ma ...
xy: jasne, zozenem nejake second-hand kanoe a smarim do toho motor z mojho auta.:) ze jakyy som ja inzenyr :)
no vidis to.. radsej kupit rovno motorovy cln :D
xy: na to zvysoka *erem. to by ma stalo viac, nez oprava samotna.:) debil este nie som. a moja dusa ostane pekne u mna.:)
no treba to robit ako dnesne dievcata.. narazit si zamozneho pana, a nic zatekat nebude :D
xy: no vsak ale o to tu presne ide. naco by som sa mala trapit a tyrat, ked nemusim :) to si radsej idem kupit veslo. zateka mi do auta, cez skaru na A stlpiku. a pri tomto pocasi z neho bude coskoro cln.
rozumiem ti: ta to dobre, pomaly lepsie ako ja :D hlavne nech je dusevna pohoda, tu zelam aj zakladatelke temy :)
xy: secko v poradecku, u mna. papat chuti, navsteva toalety pravidelna.. zuby vlastne, oci tiez.. tak aky by tu mal byt problem? a naco?! :)
:D sa zdas dnes volajaka nekompromisna :) nezvyk :) ked je ok, tak je dobre :)
takže ty tvrdíš, že je úplne jedno aký postoj žena zaujme voči nevere, keď k tomu príde vždy sa zachová úplne opačne? Možno, ale ja tvrdím, že svojím postojom, túto skutočnosť a či k nej vôbec dôjde dosť ovplyvňuje.