Podviedol ma ...

rozumiem ti

sloboda jednej osoby konci tam, kde zacina druhej. vsetko ma svoje hranice. tak ako zaciatok aj koniec, ci sa ti to paci, alebo nie.

Slobodna

Na jednej strane chcete od chlapa úprimnosť, na druhej strane úprimnosť nedokážete uniesť.
Vynucovať si od niekoho vernosť, je podľa mňa choré, poskytovať tomu druhému slobodu, je podľa mňa múdre. Je na každom či a ako túto slobodu využije alebo zneužije. Áno, je to o jeho charaktere. Hovorí sa, že ak chcete vernosť, tak si kúpte psa :) ten pes vám bude verný, pretože je od vás závislý.

jajka001_

mna sice za 15 rokov este nepodviedol ale ver tomu ze ak hej, tak ja plakat budem...lebo mne na tom vztahu zalezi

rozumiem ti

Slobodna: na nieco zabudas, resp. nepripustas si. nie je to o priestore, ale charaktere daneho chlapa.

tvoja teoria "dam mu volnost a on mi to robit nebude" v praxi nefunguje. poznam nejeden priklad-chces adresy a tel. cisla?! chlap ako vravis funguje inak ako my, zeny. a v tomto pripade sa moze stat, ze to bude robit znova a znova a znova. odovodni to tym, ved mi to pozehnala/dovolila a este na teba hodi nechapavy pohlad, keby si mu v tomto smere nieco vytkla. nakoniec sa zamiluje a opusti ta aj tak. a potom urobis co Ty? tvoj nazor je samozrejme tvoja vec. len aby si to nebola nakoniec ty, kto bude plakat... toto je velmi tenky lad, ci dvojsecna zbran. samozrejme ti to neprajem.

Slobodna

jajka001 a keď podvedie teba tak nezabudni vyplačkávať a pýtať sa "Prečo"? :))
Ľudia radi všetko čomu nerozumejú a čo sa nestotožňuje z ich názorom, odsúdia a označia za nenormálne. Cítia sa tak lepšie :)
čo je na tom smiešne kafik? však ak ho nezaujímajú, tak tento priestor nevyužije, nie?! :)) Lenže vy máte strach, poskytnúť takýto priestor partnerovi, pretože sa bojíte, že ho začne s radosťou využívať. A práve preto sa to stane.
rofl určite nerobím zo všetkých chlapov primitívne prasce, ktoré si chcú iba vrznúť, to platí totiž aj na ženy. Práve naopak, ja si mužov vážim, deformujú ich iba histerické, majetnícke ženy na primitívne prasce. A najprv si to všetko prečítaj a daj si tú námahu, trošku o tom popremýšľať, nezavrhnúť hneď túto myšlienku, skôr než sa vyjadríš. Ďakujem :)

rofl

nechapem co vlastne riesite a o com sa hadate. kazdy clovek ma na to iny postoj lebo to inak vnima, ma ine potreby. nic viac, nic menej.
a slobodna, nie kazdy chlap a dokonca si dovolim tvrdit, ze dost vela chlapov mysli aj na ine veci ako je sex a kde si vrznut. nerob zo vsetkych chlapov primitivne prasce.

co to tu mate s tym vyvojovim stupnom? nechce sa mi to citat cele. ci len niekto sa citi byt viac lebo je iny?