Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

lioness_01

katusska - sto bodov ! ! toto ma fakt nenapadlo, takáto varianta, že sprcha minulú sobotu, dnes zajtra dá sprchu a má pokoj na celý týždeň zase :D :D :D

katussska24

ach jo.. aspoň že je to iba virtuálna diskusia, nechcela by som ju zažiť naživo,,,keď jeden sa umyl v pondelok naposledy, druhá snád ešte minulú nedelu a teraz si dá dnes a zajtra sprchu, aby to bolo dvakrát do týždňa :DD ale vážne, povedzte mi tie dni kedy sa sprchujete zaujíma ma to :D a nemám pocit že liones je agresívna, naozaj sa baví aj ja sa začínam už baviť, ešte dačo dajte, naturálni ľudkovia :D

richard.

lioness, ze sa bavis:D len chudaci sa bavia ponizovanim inych, spor mi pripadas ako hadava "kofa""slepica" na trhu, ktora rada ohovara a klebeti a tym si zvysuje sebavedomie..taketo zeny nemam rad, ostatnym krasnym mudrym zenam robis hanbu

lioness_01

ináč, to je fajn, že si veľa ľudí všimlo vyjadrovanie mojich názorov....som rada na očiach :)))))))))))))

kickaTT

este ma napadlo...ak by Vam smrdel niekto Vas znamy to je jedno ci spoluziak alebo niekto tak inteligentny clovek si ho zavola a medzi styrmi ocami mu narovinu ale slusne a jemne povie ze je neprijemne citit... uz to ako jej to dali najavo dost svedci o rozume tych jej spolubyvajucich navyse ak su take bordelarky tak sa mozu sprchovat kolko chcu ...beztak to s nimi moze byt o dost horsie

Aja02

No mne sa skôr zdá, že si 5 minút pred srdcovým infarktom :-D. Ale tak fajn ale neviem čo sa toľko do nej všetci navážate. Veď, keď jej to stačí tak niet čo riešiť. :)

lioness_01

katussska... a najnovšie som aj agresívny a nervózny spamer :D :D že sa aj nájde dakto tak hlúpy, že si myslí, že MŇA by mohla vytočiť debata s toľkými smraďochmi :D

lioness_01

zdá sa ti že som agresívna? nevieš si predstaviť ako dobre mi padne takáto primitívna debilná debata s toľkými "jednoduchými" ľuďmi po celom náročnom dni :)))))
ja nepotrebujem mať pravdu, ja sa BAVÍM ! ! opakujem : BAVÍM ! ! !