Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

katussska24

harfa ale trepeš riadne...to žena keď chce niečo postíhať doma, upratať a tak, tak musí večer ísť spať smradlavá???? alebo čo si ty myslíš, naozaj je to pre teba luxus?? umyť sa raz denne?? nezávidím vašim chlapom inak.

harfa

nahodou som na tom velmi dobre. robim pracu, ktora prinasa mnohym uzitok. myslis, ze lepsie je na tom clovek, ktory sa stara iba sam o seba? no vidis, ja si to nemyslim. ale tebe tvoj nazor neberiem.

harfa

no ako vidim stale nemate co robit. co takto skocit do kuchyne a nieco porobit, alebo oprat, alebo pozehlit? ale take prace asi na vas necakaju, pravda? po sprche si sadkate k pocitacu eventualne s maskou na ksichte a ohrnate nos nad tymi, ktore sa nepremavaju v hodvabnom neglize po luxusnej obyvacke, upratanej prave niekym inym. skor z takehoto premarneneho zivota zameraneho len na seba moze byt niekomu na grc. nezabudnite si este naplacat na tvar nejaky ten kolagenovy krem, lebo by vas mohol niekto odsudit, ze o seba malo dbate. a co po vas raz ostane, drahe pipulky? tie prazdne tegliky po kremoch? alebo aj nieco zmysluplne, z coho budu mat uzitok aj ini?

katussska24

Ja sa sprchujem (nekúpem sa) každý večer...ak som mimoriadne unavená alebo tak ráno musím skôr vstať (bohužiaľ) a osprchujem sa ráno..bohužiaľ preto, lebo si rada pospím :D ale donútim sa osprchovať aj o tej piatej ráno lebo podľa mňa je to normálna vec v roku 2010!

lost

Nechcem ohovarat, to nemam rad, ale povedzme ze .. (kychnutie) raz som bol (kychnutie) tam atam....
teda :)
raz som bol v jednej miestnosti a tam bola jedna osoba, bola tam netradicna vona. Taka "nevsedna" alebo ako by som to povedal.. Neviem z coho, ale bolo mi povedane ze ta osoba ma asi slabu osobnu hygienu, alebo co.
Kazdopadne by mi to bolo v podstate jedno, avsak ak ide clovek nalacno na odber krvy a ja mam, alebo som aspon maval naozaj extremne islny zaludok na cokolvek, ale toto ma takmer polozilo. urcite to nebolo len z toho vzduchu, ale z kombinacie divnej ambulancie kde bola vsade krv (seriozne, citil som sa ako na ukrajine a to bol zapad Slovenska). Nepamatam si kedy mi prislo nevolno z odberu krvy, ja som z toho mal vzdy zabavku, aj ked som mal 6 rokov. Ale teraz to bolo krute, no mozno to obl stres + paity pokus(!) na oder pretoze netrafila zilu a potom ten vzduch :) no nebolo to nic prijemne..

Pyrana206

richard.d: zabudol si dodat ostatnym krasnym mudrim SMRADĽAVíM ženam :DDD
vo všetkom suhlasim s lioness, tu neni o čom

Pyrana206

richrd: to ze to robis frajerkou po sporte je fajn, ale aj tak si myslim ze ta vzrusi jej telo a nie jej pot :DD