Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
ale ved tu ju nikto nezondil zato ze sa nemluje ani nic podobne.. jasne vy uz sem musite pchat sminky, lebo ludia co sa sprchuju kazdy den na nic ine nemyslia iba na to ako sa vymalovat.. ale prosimvas, tu o sminkach nikto nic nevravi.. nikto jej nekaze sa malovat.. ide tu o normalne, bezne sprchovanie. moja babka sa napriklad tiez kazdy den sprchuje... ale dobre vy si tu vravte co chcete o malovackach a hlupostiach.. sak ved aj chlapi (v MOJOM okoli, nevravim ze vsetci) sa sprchuju kaazdy den a predstavte si, nemaluju sa.. dokonca normalne pracuju.. ach boze, niketo len trieska sprostosti, a pletie sem nieco o co vobec nejde, len preto aby nieco napisal, aj ked uz nema argumenty.. typicke..
:D :D :D :D :D :D :D :D :D to posledné je super :D :D :D :D :D :D :D :D :D
strcte sa uz do rici z vasimi mydlovymi debatami. ja by som moju zenu volagde poslal keby sa stale macala ve vode. a este tak nech by zacala vyhadzuvat prachy na selijake somariny. volakere kozy sa idu posrat kvoli fajnovym kremom a nedavno som cital na internete ze najdrahse kremy sa vyrabaju ze starej scanky. normalne drahe firmy odeberaju ze starobincov scanky a z toho roba kremy. no neposerte sa, ked sa s takym svinstvom nacirate. to podla vas neny hnusne, co,
tralala to nevysvetlíš..ony si budú len svoje...tak nech sa sprchujú 2x do týždňa a potom sa čudujú, že od nich každý bočí.harfa tak daj ty že koľkokrát sa sprchuješ, a ešte isto povieš, že sa ani neholíš, to musíte teda vyzerať...a naozaj je až neuveriteľné koľko žena toho stihne a niektorá sa dokonca ZVLáDNE aj večer OSPRCHOVAť.
harfa, podľa mňa tvoje príspevky sú najrozumnejšie. Bohužial, je medzi nami množstvo ľudí, ktorí strávia všetok voľný čas pri starostlivosti o seba. Zachvíľu bude takto svet plný zmumifikovaných ľudí, čo si nevedia predstaviť deň bez rituálov kúpania/sprchy, krémovania, masírovania, šminkovania a podobných "životupodstatných" vecí...Jasné že je prirodzené pravidelne sa umývať, ale nie to preháňať a odsudzovať ľudí ktorí nezdieľajú váš názor. Toto je od vás ozaj úbohé. A keď sa niekto zabáva ponižovaním iných, tak to je teda naozaj múdry, že lioness! Zamysli sa nad sebou konečne, si nula plná komplexov a vybíjaš si svoju zlosť na druhých.
harfa, neviem co ma pracovanie pocas dna spolocne so sprchovanim, ktore ti zaberie vecer max desat minut... to akoze ludia, co sa denne sprchuju, nic cele dni nerobia alebo ako to ty vnimas? vies su ludia, ktori robia od rana od siestej do vecera do deviatej, este stihnu navarit na dalsi den, upratat po sebe a DOKONCA sa este aj osprchovat pred spanim.. neuveris, ale je to tak...
Caste sprchovanie neni dobre. Pokozka ma prirodzene pH a to sa nici. Potom ludia mavaju rozne kozne problemy. Sprchovanie tak 1-2x tyzdenne, plus umyvanie prislusnych partii denne, ci podla potreby, aby clovek nesmrdel. K tomu antiperspirant a deodorant.
nespominam si na prispevok, v ktorom by som pisala, ze chodim smradlava do postele, alebo ze idem smradlava rano z domu. ale je mozne, ze vo vasich pomylenych mozgoch sa to uz pletie a vidite aj to, co neexistuje. to mate z toho, ze sa venujete somarinam. skuste raz zatriast sedou hmotou - ak este nejake zbytky vysmatrate - a hned sa vam bude zdat zivot pestrejsi. ani netusite, kolkym cinnostiam sa clovek moze venovat a kolko toho stihne za jediny den.
harfa ak si chceš dvíhať tlak ku večeru skús www.zdravie.sk
harfa ak si chceš dvíhať tlak ku večeru skús www.zdravie.sk