Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
lioness_01 nemusíš byť taká naštvaná a agresívna. Veď sa trošku upokoj. Už veľa ľudí si všimlo tvoje vyjadrovanie tvojich názorov. Za každú cenu chceš mať pravdu. Pohoda, klídek a tabáček. :) Keep smile a pevné nervy. :
no ty spammer!!! :DDD lioneska sa hanbi :D a neviem akú radu chcelo dievča, buď iba provokovať alebo čo ale nie isto radu typu " sprchuj sa každý den"...a kicka potrebuješ súrne predať ten sprchový či ako? ved tak sa sprchujte kedy chcete, ale vyhýbajte sa mi :DDD
tralala súhlasím, a tiež to musím povedať vulgárne, nech si ovonia šušku a posúdi :D inak zaujímavá otázka ma ešte napadá, že kedy je to 2x do týždňa? pondelok a nedeľa? alebo pondelok a utorok, pondelok a streda alebo neviem, ale nijak mi to nevychádza tak, aby som nesmrdela :DD
kicka, na čo sprcháč?
kickaTT: ono ide prave o to ze ako sedliacka vyzera niekto iny - prave sprcha, je to krute ale čo už, a nesuhlasim s tebou v tom ze "keby si smrdela tak by si sa citila" ono je to naozaj tak ze ked clovek smrdi tak sa sam neciti praveze ho citia ostatní a to je vtedy docela neprijemne....
pyrana, dalsia mudrlantka, co nazve druhu zenu "humusacka"? ja som napisal, aku mam rad pratelku, vonavu osprchovanu ale casto sa pomilujeme aj spoteni od sportu, ked je este lepkava a nevonava, predstavi si ze ma aj vtedy vzrusi.
A pri tej tvojej teoterickej otazke, ze ak by som mal takeho spolubyvajuceho, najprv by som doriesil svoje hnijuce jedlo v izbe narozdiel od jej spolubyvajucej..
richard - ten sprchac je bozsky naozaj odporucam uvidis ze priatelka si ho zamiluje =))
keď som bol na vojne,boli sme na cvičení na Mimoni,nesprchovali sme sa týždeň,umývali sme sa len tak vodou z cisterny, smrdeli sme všetci ako tchori,bolo to hrozné,večer v stane keď si všetci povyzúvali kanady,bol taký smrad, že by sa dal krájať.....
viete čo je zvláštne? že podaktorí velice silno empatický jedinci, čo napíšu niečo na štýl "ja sa síce sprchujem každý deň, ale je to tvoja vec, že ty len raz do týždňa, ISTOTNE NESMRDÍŠ" by si to najskôr asi mohli vyskúšať - nesprchovať sa týždeň a potom napísať taký drýst, že niekto kto vodu nevidí týždeň nesmrdí...
Ovecka: ved ony jej povedali ze smrdi (inak sorry sprcha osobne proti tebe nic nemam naozaj, len ked uz sa o tu zacalo rozoberat tak...) mna keby na to niekto upozorni tak si na tom dam sakramentsky zalezat este viac
kicka, vďaka za informáciu , asi sa rozplačem z toľkej kritiky :))) pozdravuj v Trnave :)))