Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

.....

keď už kvôli ničomu inému tak len pre relax sprcha padne dobre.Ja sa kúpem 3xza týždeň a zvyšok sprcha ale neodsudzujem nikoho kto to tak nerobí.Ja som bola až tak prehnane čistotná že som po každom použití wc bežala do sprchy a mydlila sa pokiaľ som bola v práci používala som vlhčené utierky.Časom som začala mať problémy všetko PH som si vymyla hoci som používala mydlo na intimnu hygienu.Musela som používať tabletky na vkladanie a umývať sa bez mydla.Takže všetkého z mierou

lost

Zaujima ma kedy sa sprchuteje?

Vsimol som si ze vsade na svete je to ine, niekde je to rano po vstani, aby sa cez den citili sviezo a inde zas pred spankom, aby isli do postele cisto..

katussska24, variant je vela :D

Pyrana206

jaj cele mi to tu pride ze len tvrdíte:
!jaj moja zlatá čo ti povedali že smrdíš? ale co si ved ked sa sprchujes raz do tyzdna tak to predsa nemoze smrdieť"
ALE KEBY MATE MAT TAKEHO SPOLUBYVJUCEHO VY TAK BY STE ROVNAKO HOVORILI
ja som raz zazila toto:
v nemocnici som bola na izbe este s dvoma babami, bola som tam tyzden, a uz pri druhom dni som zaregistrovala dost hnusny zapach a po dlhom bádaní som s dalsou holkou co bola so mnou na izbe zistila ze to nam tak krasne vonavo zapacha ta tretia, nevedeli sme ako jej to mame dat najavo, ona bola tiez tvoj pripad dokonca ani pri stvrtom dni sa nesprchovala tak raz ked sme boli na zachodoch (dali sme si zalezat ked tam bude aj ona) zacali sme sa rozpravat: nevies jani co tu tak smrdí? hovorim ze nie neviem ona potom visla a hovori ze viete co to bude ten nemocnicny zapach tie ich infuzie takze zjavne to nepochopila - to mala byt len taka mala narazka na to ze smrdi jak tchor, a ja som sa nevedela dockat kedy pridem domov lebo som tam bola tyzden stacilo mi a uz to nechcem nikdy zazit

lost

Najlepsie je horuca voda + drink + sluchadla (su lepsie ako repraky)
ale urcite to este ide vylepsit.
A bez okoliteho sveta a aspon pol hodinu :D

ale na take je maaalo casu, i ked.. ked je cas, tak castym vykonavanim tejto cinnosti to uz unudi, vsetkeho vela skodi :)

ja mavam sprchu asi tak 1.1 krat denne, i ked mojim cielom je to dostat na 1.8 az 2.1 krat denne.

osobne si myslim ze sa sprcha hodi vdety ked to clovek chce :)
napr: ked sa prilis spoti, alebo ked sa len tka nudi.. up to you :P

katussska24

no a nie, veď nech dajú že kedy :D lebo týždeň má 7 dní, tak by som chcela vedieť, ako to majú rozvrhnuté...a či presne vždy to dodržia..D