Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
richard. súhlasím s tebou úplne vo všetkom. Vypisovať v každom druhom príspevku aká je zakladateľka témy nechutná a ľudom je z nej na grc je trápne. To po prvé. Po druhé. Neviem, čo je také zábavné a vtipné na tej otázke. Normálne sa opýtala, tak jej normálne aj odpovedajte nie? sprcha, ja sa sprchujem 4x do týždňa a každý druhý deň si umývam hlavu. To že sa ty sprchuješ 2x do týždňa je len a len tvoja vec. Osobne si nemyslím, že smrdíš. Podľa tvojho príspevku usudzujem, že smrdí to zhnité jedlo vo vašej izbe. Keď sa tvojim spolubývajúcim niečo nepáči, pekne ich pošli do teplých krajín. A vy ľudia sa upokojte. Nemusíte do nej v kuse hustiť aká je nechutná. Mali by ste sa poniektorý vedieť ovládať lebo sebakontrola vám zjavne nič nehovorí.
myslim si ze ste tu viaceri zareagovali neprimerane...nemyslim si ze je na mieste osocovat alebo vulgarne reagovat na niektore otazky...jednoducho toto je len tvoj zauzivany zvyk - pre teba prirodzeny, tvoj pohlad na vec - ktori je odlisny od ostatnych- no neznamena to ze je nespravny...vsetko co sa vymyka drvivej vacsine ludi nou bude nagativne posudzovane ak sa u jednotlivca prejavi nejake ine spravanie
pre mna je tiez prirodzene sa sprchovat kazdy den bez vynimky, no nemyslim si ze ak sa sprchujes raz do tyzdna - ze preto smrdis...urcite nesmrdis...
rob podla seba, tak ako ty uznas za vhodne a ostatnych si nevsimaj - lebo to je dobree co ty povazujes za spravne
ale tampony predsa nezabrania smradu, hnilobe ani rozkladaniu....to neznamena ze ked pouzivas tampony, ze sa nemusis osprchovat..prave naopak - ci uz pouzivas vlozky alebo tampony- to je jedno - ta krv sa predsa aj tam vylucuje....okrem toho ak sa pocas menstruacie neosprchujes - mozu sa tam rozmnozovat rozne bakterie ..a nasledne nejaka choroba - ..preto pocas menzesu rozhodne odporucam sprchovanie kazdy den
liones tie tvoje "rady" vyjadrujes dost arogantnym a primitivnym sposobom...staci si pozriet tvoje prispevky a mam pocit akoby si mala IQ suterenu... nikoho nezaujimaju tvoje cynicke poznamky ta baba chcela radu a nie tvoj vysmech a navazanie sa do nej
ale mne je to jedno ja len konstatujem byt tou babou tak na tvoje komenty ani nereagujem pretoze by to bolo pod uroven
spamujem tému :D :D :D :D ty si tlko :D
katusska :))))) asi tak...
a inak, tá kicka z Trnavy aj mňa dostala...najskôr jej pritakala, že aké je to fajn sa umývať dva krát do týždňa a potom jej poslala link na sprcháč :D a že ja som divná :D
lioness a teraz v kom je chyba, vo vsetkych ostatnych alebo v tebe? mas plno nehodnotnych prispevkov, urazas bezhlavo, stale sii presadzujes svoje aj ked s tebou uz nikto nediskutujeje, nedavas argumenty len urazky a spamujes temu...
kickaTT ten sprachac vyzera dobre, zeby som potesil priatelku:)
HARFA: myslíš že osobná hygiena je teda sprostost? ty si asi tiez jedna z tých humusáčok,
lioness ja tiež akože nechápem čo riešia s tým "krémikovaním" a pod...veď nemusí byť žena nejaká "nána" alebo čo, proste pre normálnu ženu je to normálne...ja by som s priateľom nedokázala ani spať neosprchovaná a by som sa prepadla od hanby sa mu priznať, že sa sprchujem 2x do týždna...
kickaTT --- ona je aj proti holeniu :))a aj ked má krámy, stačí 2x :D takže rátam že ani antiperspirant nehrozí..:)) aby neochorela od hygieny...takže sprchový gél si nemusela taký drahý odporúčať,, :D
Richard D. : no hej, pekny komentár len neviem co by si robil keby sa to tykalo, myslim tak ze by si mal nejakehio spolubyvajuceho ktorý by sa sprchoval raz do tyzdna, a tvrdil by ze clovek ma mat prorodzene pachy, alebo nedajboze keby napriklad tvoja frajerka sa neumyvala, už by si to ináč riešil :D
Sprcha
nie si sama ja sa tiež sprchujem 2x do týždňa a vtedy si aj vždy pokažde umyjem vlasy. Ak mam ženske veci tak sa sprchujem každy deň občas každy druhy ale vtedy väčšinou každý deň. Ale inak 2 x do týždňa ako ty. A nevidim na tom nič zle, necitim sa špinava ani spotena. Iba cez leto ak je horučava tak vleziem do sprchy každy deň ak pridem z prace.
A tvojim spolubývajucim povedz že nie si zvyknuta sa sprchovať každý deň a si naučena tak ako si a nikdy si sa necitla špinava ak sa sprchuješ 2 x do týždňa. A cez leto ak budeš polepena od potu, tak sa osprchuješ aj každý deň, a teraz nech sa nestaraju do teba.