Sprchujete sa každý deň?

Príspevok v téme: Sprchujete sa každý deň?
sprcha

Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.

ShaulaThalit

Ja tu neurážam Oravu, na Orave je super, pokoj, bačovia :-D...
a je to voľná diskusia, môžem sa vyjadriť ako len chcem a použiť vetné súvetia aké len chcem. To, či sa budem vyvyšovať je hádam už len môj osobný problém, čo si nemyslím.

proserpina.

tralala, ja narážam na to, ako reaguje osoba pod prezývkou lioness...podla toho, čo tu napísala, si nevie predstaviť svoj deň bez osprchovania (a nie je sama) a ľudí, čo trápi aj niečo iné okrem svojho zovňajšku považuje za humusákov. Veď sú aj dôležitejšie veci ako to či sa večer osprchujem a ak to náhodou nestihnem tak musím ráno skoro vstať. Treba prehodnotiť svoje priority. Čo majú robiť imobilní ľudia odkázaní na pomoc ostatných?
Ale fajn, je to váš postoj k tejto téme, sto ľudí, sto chutí.

kaplnka

ocuj, ty sula titul ci jak sa to volas. neurazaj oravu. ja som sice neny z oravy ale z trnavy, ale neznasam ked sa volakery vyvysuju nad druhych. kazdy je jaky je hlavne aby bol normalny.

ShaulaThalit

Pre živého pána Boha! Veď aj môj pes sa kúpe častejšie!
Keď ti nevyhovuje mestský život, tak si mala zostať na Orave. Veď Orava, to je jedna veľká dedina dokopy.

kaplnka

a to holeny, ocujte no to uz len je moda prissam vacku! este pred par rokama sa zadna neholila a scul jak blaznyve, secky jak desatrocne. to tak pre volakeho pedofila ale ne normalneho chlapa. nahodu sa mi luby ze ta baba co to tu napisala sa nebala povedat co si mysli. len netusila jake straky sa do nej pusta.