Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
baba som nebol ani nebudem.
ach baby :))) ..... to je jak klub morskych pán....
ty si neny debilnejsia ako ona ty si superdebilna cize najdebilnejsia co znamena ze nad teba uz v debilnosti neni.
a nepleť sem imobilných, my sa bavíme o zdravých, vzdelaných ľuďoch
teda, keby tak nahodu bola v tom roku 2012 volaka prirodna katastrofa tak secky tito fajnovky pokapu prve. lebo by neprezili ten vlasny smrad. zadusa sa este skor nez ten meteoryt dopadne. aspon tu budeme mat vac mista. he!
však práve o tom hovorím. Fakt pádny dôvod na zlý deň. "Lebo som sa ráno neosprchovala." tak to ty musíš vylučovať ozaj smradľavé šťavy z tela keď smrdíš ak sa jeden deň neosprchuješ.
katuska rozmila trosku si si to pomilila. nie ze by si sa citila na hovno keby si sa neumyla ale bolo by z teba hovno, keby si sa len okolo seba vrtela. a tak to zajste aj je podla toho co tu pises.
jeskove polobotky. dajte si sprchu a chodte spat....
:-D tam choďte deti moje pozerať Farmár hľadá ženu, niečo pre vás, resp. slovenské intelektuálky :-D
kto sa povysuje byva ponizeny- tak bacha na vlacha mila tuli-suli.