Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
a "sprche" radim sa zacat sprchovat aspon 4x do tyzdna /aby to pre nu nebol taky sok zo zaciatku/... ved na intraku tecie voda zadarmo a existuju aj telove mlieka na hydrataciu pokozky, ktore tiez vonaju! :-) a potom budu vsetci spokojni a bude kompromis.
kaplnka, to je fakt, nevie čo je učilište, ja študujem na univerzite...
to bolo adresované užívateľovi "kaplnka"
A to je uz len co za tema a prispevky? Myslite si co chcete, ale po par prispevkoch co citam suhlasim s Katussskou a Lioness.
Je mi luto ze ludia, ktori ziju obycajnym zivotom, nestaraju sa o seba tak ako ostatni, budu vzdy osocovat tych ludi, ktori o seba dbaju. V dnesnej dobe je povinnost a v etickom kodexe je chodit cisty a cisto upraveny. Ani mne sa niekedy po namahavom dni nechce vecer osprchovat, ale na druhy den cez den to urcite urobim, pretoze sa zle citim. NIe je to o tom, ze sa niekto fifle a pozera do zrkadla, ja stravim v praci aj 10 hodin, robim si doktorat, pri tom mi ostane cas sa venovat rodine, ale urcite si najdem cas sa osprchovat a na druhy den sa do prace upravit, primalovat a upravit si vlasy. Kedze sa stretavam s obchodnymi partnermi, tak je to nepisane pravidlo. Ved nie je nic lepsie ako pocit sviezosti a cistoty. Nehovorim ze sa sprchovat 2x denne /pokial nemate 2 fazove sportove treningy/ ale myslim si ze osprchovat sa kazdy den je bez ohladu na to kto si bude co mysliet uz v dnesnej dobe radost a povinnost. A to ci zaplatim o 5 korun za vodu navyse, tak to mi za pocit sviezosti a cistoty urcite stoji.
kaplnka , ty slovencinu rozhodne neovladas a asi to bude aj tym ucilistom !! takze radsej sa neozyvaj
ja som trnavcan a nehanbim sa za to ale slovencinu ovladam a mam prectav si aj maturitu lebo som chodil na stredne odborne uciliste. ale to mozno ty ani nevies co je ze?
co sa sprchujete ???
myslela som kaplnku.. sa rehnim tak ani nevidím ako vidím :)
skvelé čítaníčko :)) ..kaplan idéééš..
Ticho!