Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
Robil sa vyskum na babetkach. Niekedy sa odporucalo kupat babetka kazdy den, avsak najnovsie vyskumy hovoria, ze staci kazdy druhy, prip. aj menej, lebo sa nici prirodzeny ochranny film pokozky babetka. Taketo deticky su nachylnejsie na kozne alergie a ekzemy. Keby ste takyto nazor vyslovili pred par rokmi, tak vas mamicky, ale aj lekari a sestricky "ukamenuju", ze drzite dieta v spine a ze z toho moze ochoriet...
Vyzera, ze aj v osobnej hygiene su rozne prudy a trendy
mahel> dakujem :)
ahoj, momentalne pouzivam toto, len neviem ci mi to tu ostane ten link, lebo to zvykne zrusit. tak to napisem tak, ze ti tie tri w-cka pred strankou rozdelim pomlckami. ty si to potom zrus. -odkaz odstránený-
snad sa ti to podari otvorit. ak nie, daj sem mail a napisem ti.
mahel> sa divis ked ju tak zjazdili? :) ale trosku mimo temu otazka na teba ak smiem.. ake mydlo konkretne pouzivas? :)
som si vsimla, ze niekto zalozi temu, dalsi sa na nej zacnu hadat a ten zakladatel sa sem uz potom ani neukaze.
no dobre, tak sorry... :-) zabite ma :-) nemyslela som to zle, my s kolegyňou tiež prispievame do fóra..a minule sme boli zprdnuté, že sme jedna osoba... :-)
Ved Mahel sa teraz ospravedlnila, ze dala omylom prezyvku rew. A rew ma v predchadzajucich prispevkoch inu IP.
rew a mahel máte rovnakú IP adresu, takže buď máš dva nicky alebo ste kolegovia... :-)
jezis, rew, prepac ja som sem omylom dala tvoju prezyvku. sorry!!
rew, no ta posledna veta bola interesantna. mam sesternicu gynekologicku a na temu intimna hygiena a vytoky som sa s nou uz neraz bavila. presne ako pises - privela umelin zapricinuje kvasinkove nakazy a tych sa zeny zbavuju ovela horsie. a vraj su vytoky, ktore velmi smrdia. cize sa umyvaju aby nesmrdeli a pritom smrdia stale viac. ja sa zial tiez stale mydlim, ale po jej odporucaniach som si zadovazila prirodne mydlo a nepouzivam uz ziadne sprchovacie gely.