Začala som študovať v Bratislave na VŠ a bývam na internáte. Spolubývajúce ma začali osočovať, vraj sa nesprchujem každý deň a preto naša izba smrdí. Vraj dnes sa každý normálny človek sprchuje minimálne raz za deň. Nemyslím si, že majú pravdu. Sprchujem sa dvakrát do týždňa a myslím si, že to úplne stačí. Ony sú síce v sprche každú chvíľu, zato ale na stole a posteliach majú bordel, všade zvyšky jedla, dokonca aj v skrini. Ak v izbe teda niečo smrdí, nie som to ja, ale tieto rozkladajúce sa zvyšky jedál. Kôš vynášam iba ja, lebo ony na to kašlú. Aký máte názor na to sprchovanie? Myslím, že 1 - 2 x do týždňa je prirodzená norma. Doma sme sa kúpavali (sprchu nemáme) raz za týždeň a zato sme vyrástli a boli zdraví. Ani moji rodičia sa nikdy nekúpali častejšie. Keď som to teraz spomenula mame, tak iba mávla rukou a povedala, že sa mám na to vykašľať,že sú to nejaké fajnové pipky a robia sa dôležité. Lenže ja s nimi musím byť každý deň a tie ich posmešky mi už začínajú liezť na nervy. Keby sa radšej učili, ale stále sedia pred zrkadlom, maľujú sa a zabávajú. Takto som si vysokoškolský život nepredstavovala.
Sprchujete sa každý deň?
Ladyopium - pokiaľ viem, Ekonomická univerzita sa nachádza v Petržalke :)
Suhlasim s Fernandom. Tiez mi tato tema pripada, ze zeny, ktore sa nevedia presadit inak si sem chodia odburavat svoje komplexy tym, ze inyxh presviedcaju, ake su cistotne a ze sa sprchuju castejsie, ako ine zeny. Je to taky typicky prejav malomeestiactva.
anicka nad tym sa neda nic ine len zasmiat :) ano dnesny clovek je lenivy ale snad mi nechces tvrdit ze sa ludia predtym umyvali viac nez teraz
a aj to sprchovanie kazdy den ... nebolo to tak davno co bolo kupanie raz do mesiaca, takze budte radi ze su veci tak ako su, clovek by nemal prilis lipnut na veciach ktore mozu byt len docasne, myslim ze kazdy dokaze sam zvazit kedy sa musi sprchovat a pokial nie a bude smrdiet, tak sam sa ponizuje, takze naco taka siahodlha tema
Odkaz študentke-to by vám práve mama mala povedať,že žena sa má umýť každý deň.Dnešné vymoženosti vedú k lenivosti.Keď vodu nosili zo studne a zohrievali na peci a umývali sa denne v lavore,nerozmýšľali či ano alebo nie.
jajka :D tá riť z gatí a to pretekajúce sadlo na bokoch z bedrových riflí aspon o číslo menších je vážne cool :D :D :D :D
ľutujem tvoju frajerku..:D nieje to náhodou tá sprcha?:-*
podla mna je nechutna mlada tukom obrastena generacia, ktorá sa zaoberá iba vzhľadom, ktorej je vidno zadok z gatí a ktorá si prirába umelé kozy :)
este posledna vec: katushka smrdi tvoja babka? ci ma narok smrdiet, elbo je ina generacia?
nie ja si neholim ani hlavu,ani obocie dokonca ako muz ani nohy:O lebo som strasne nehygiencicky a mam rad ked sa mi v tychto castiach drzi spina, pot a ine nechutnosti:D zatial mi to frajerka toleruje