Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
K tej trapnej Nobelovej cene..., pokojne si ju nechaj pre seba..., ja nepotrebujem Nobelovu cenu za to, aby som mohol zodpovedna prehlasit, ze syn mamce22 je otraveny a predavkovany tazkymi liekmi, ktore ak ho nezabiju, sposobia mu pekelne vedlajsie ucinky na mozno na ncely zivot. Vioac sa k Tebe vyjadrovat nebudem, pokial len sa nepozviechas a nenapises nieco, co bude mat aspon aky-taky zmysel. Papa!
Niezeby som sa Tvojim nazorom branil, nie..., len som Ti napsial, aby si pisal/a k veci a teda o liecbe schizofrenie. Zatial som od Teba nevidel ani jeden rozumny prispevok, ktory by kontradiktoval to, co som napisal. Zatial som od Teba videl len trapne (a to sa zdrziavam) poznamky na moju a RNG osobu. Takto to podobne robia pani psychiatri (a ani lekari), kvakaju, kvakaju, ale nepovedia nic k veci, co by vyvratilo to, ci hovorim. NIC.
Pet, pripominas mi Dr Bukovskeho ktory sa silne chvali, ze je clenom ADA (americka dieteticka asoc.) Ta ADA podporuje i kravske i sojove mlieko (obe su pre cloveka nebezpecne). Dr Bukovsky mlieko odsudzuje, ale soju zase vsemozne chrani..., lebo ADA ju prehlasila za bezpecnu. To je na smiech. ADA aj mlieko prehlasila za dolezite pre cloveka. Peco ho Bukovsky odmieta? Ty, Pet, mas podobne, zvrhnute nazory...
RNG žena má pravdu, ja tvoje doplnky nepoužívam, a to že ťa niečo núti sa so mnou vykecávať nie je môj problém. mimochodom, ty si ma prvý nazval demagogom, tak neviem čo sa paprčíš.
a čo sa týka tohto, citujem: "A co sa tyka toho "otravovania pacientov chemickym svinstvom", to bola narážka na damiana. tak vydíš, asi si paranoidný a vzťahovačný, keď si to tak berieš. tak pekne pi vodu a papaj doplnky, však sú také super dobré.
pet, v jednom mas pravdu, moja zena mi uz davno hovori, ze som somar, ked minam svoj cas a peniaze na takych ako si ty.
Mimochodom, nepredavam ziadne synteticke veci, ale prirodne vitaminy az na vynimky, ako ester C.
A co sa tyka toho "otravovania pacientov chemickym svinstvom", dovazam len doplnky, ktore su uz dlhe roky na americkom trhu predavane ako potravinove doplnky-nie chemikalie, ako sa ty naivne nazdavas.
Inac tvoj pristup ku nam by sa velmi lahko dal charakterizovat ako defamacia, lebo zautocit na niekoho, ze poskodzuje ludi je vazne obvinenie a moze skoncit pred sudom!
Demokracia neznamena zneuzivanie slobody slova na osobne utoky.
chlapci mám nápad, čo takto spojiť sily, RNG dodá kapitál a kvalitné doplnky výživy, damian sa postará o liečenie pitím vody a užívaním vitamínov "podotýkam tiež len chemickým svinstvom" , rozbehnete biznis, prosím len nie v usa, tam hrozí že sa nevyhrabete zo žalôb o zanedbaní zdravotnej starostlivosti.
damian: pacient/klient je na prvom mieste! tak sa im venuj a neseď v pracovnej dobe za PC a nepíš o svojich liečiteľských metódach, ale rob niečo užitočnejšie, veď aj u vás poskytujete ošetrovateľskú starostlivosť formou oše procesu, alebo sa mýlim????
tak sa venuj svojim P/K!!!!!
RNG: ty svoj vzácny a draý čas venuj napr. žene alebo rodine, a prestaň byť paranoidný a vzťahovačný.
mimochodom, vy obaja se veľmi neoleranní k iným názorom, máme predsa demokraciu a každý má právo na svoj názor! ""veľmi sa ospravedlňujem, že ten môj vám dvom tak prekáža""
pet, keby si si lepsie otvoril oci, videl by si, ze si ja platim reklamu.Pozri na bok alebo spodok tohoto fora, alebo na ine, napr markizu a pod.
Ale to su male peniaze v zrovnani s mojim casom.A ten tam davam naozaj gratis.
Moj biznis je v USA a tu zarabam vyrabanim specialnych suciastiek pre letecky priemysel,za co mi zakaznici platia v prepocte vyse 2000 korun na hodinu. To len aby si pochopil, aky je moj cas cenny.
Moje doplnkove obchody na Slovensku zatial hojne dotujem, aby si aj taki, ako ty mohli kupit kvalitne doplnky ovela lacnejsie ako v lekarnach.
Vlastne neviem, preco ti vobec pisem.
Na take utoky by som nemal vobec reagovat.
RNG a kde si vzal istotu, že neviem o čom píšem a že som demagog?
a ty mi prídeš len ako niekto kto si prihrieva vlastnú polievočku a využíva reklamu grátis na svoj biznis!!!!
pet, si typicky demagog. Bez studia alternativy a odoberania periodik lekarskych kolektivov a studiom s tym sa zaoberajucich chces hned bez dokazu odsudit kazdeho s inym nazorom.
Zato, ze nesuhlasime s nazormi vacsiny lekarskej komunity, neznamena ze servirujeme lzive spravy.
Aspon ja ich mam podlozene tisicami stran literatury od reputabilnych lekarov-vyskumnikovc, vcitane nositelov Nobelovych cien.
Tak pozor s tym odsudzovanim a trestnym stihanim!
Uz nie je stredovek alebo komunizmus, ked sa dalo bez dokazov len ukazanim prstom na nepohodlneho ho odstranit!