Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
pet,
Miro Zbirka spiva:
jednu dobru radu ti dam, pouc sa saaam.
a ma pravdu. DAMIAN ta poucuje a ty sa nenechas poucit ( ja nehovorim ze presvedcit).
tak preco ta mam aj ja poucovat?...hm?
kosa: to ako že si prihneš, alebo čo to malo znamenať???
alebo čo tým chcel básnik povedať????????
tak ma pouč odborníku.
a keby bolo keby, boli by sme v nebi, to len na okraj.
pet,
zmeny v nalade sa objavuju aj u alkoholikoch.
pet,
ak by B FRANKLIN cakal na neviem co, tak dodneskaj nemame hromozvod.
ak by bratia WRAJTOVCI ( novy pravopis :) hehe) cakal na neviem co tak dodnes PADLUJEME do ameriky ci okolo sveta.
ale dobre robis ze uznavas len to schvalene.
to neschvalene prenechaj tym co sa v tom VYZNAJU.
V Kanade, USA a UK sa to zial nevola liecba, ale 'metabolic management of psychosis'. A je to smutne, ze sa to vola management. Je smutne, ked management choroby ma 90% uspech naproti oficialne chvalenemu 'lieceniu', ktore ma uspech nulovy, kedze clovek dozivotne je na liekoch. Ja mam okolo seba dost ludi, ktory presli 'liecbou' i takych, ktory presli 'managementom'.
to je síce veľmi pekné, ale by ma zaujímalo kde, v ktorých štátoch, je metabolická liečba oficiálne schválená na liečbu schizofrénie, to len aby som mala aktuálne informácie.
oprava...oficialnymi autoritami, ovladanymi megapriemyslom, neschvalene,tak je...
S nazorom na homeopatiu suhlasim, ale ked su vyskusane a osvecene prostriedky mnohymi lekarmi dlho a uspesne pouzivane ,ale farmaceutickym priemyslom nevyhodne, teda oficialnymi autoritami, ktore su ovladane financne tymto megapriemyslom, je na obetavych a zodpovednych ludoch, aby tieto potlacane vedomosti rozsirovali.
Obcas je to nevdacna uloha, hlavne ked clovek narazi na takych, ktori si urobia uzavery bez studia prislusnej lekarskej literatury.