Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

RNG

Na vodenie nervovych signalov su potrebne elektrolyty. Rozne sa rozne v tele spravaju. S najvyssiou disociaciou je sodik a draslik, litium je podstatne vzacnejsie v prirode a je ovela lahsi ion a pohyblivejsi, ako sodik.
Nervove signaly nie su len obycajny tok elektrickeho prudu, su roznych frekvencii a pulznych dlzok, takze rozne iony sa na nich podielaju rozne. Potrebne su aj slabo disociujuce vapnikove a magneziove.
Moja jedina staznost na litium je, ze sa podava v nespolahlivo absorbcnej forme, uhlicitane(karbonate) ked lepsie formy su ucinnejsie a stabilnejsie absorbovatelne(aspartat, maleat citrat, askorbat atd)Tie vsak neboli schvalene ako liecivo a v ucinnnych davkach, ktore su podstatne nizsie ako karbonaty su velmi lacne zo zdrojov, potravinovych doplnkov.

damian

Zahadne je, preco sa u manickych ludi pouziva Litium, ked uplne perfektne pomaha obycajna SOL, co je vlastne takmer to iste co litium, len farmakologicky patentovane, aby sa to mohlo predavat!!!

pet

chlape ty máš asi ozaj pod čapicou, normálne prestávam sledovať tvoj myšlienkový trysk.
a idem spať, lebo začnem byť závislá na fóre a skončím na prednej hore s braňom m.

kosa

pet,
to akoze su ludia, co su 4 ci 5 rokov v stave takom ze sa pozeras a hovoris, dokelu co sa da z tym chalanom urobit...
a su zasak ludia, co pridu do spitala a halalaju ze su poslanci od boha a prisli tunak z poslanim....
dostanu to i ono a nic nezabera...
tito poslanci sa pekne najedia, nic nerobia, a keby ze bola moznost tak by tresli po hlave tym co im podla platnych predpisov pomahaju....
ze sa toto zneuziva z oboch stran je dufam vsetkym jasne...