Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
nemôžem si pomôcť, ale toto fórum sa zvrhlo neuveriteľným spôsobom... navrhujem /keby to bolo možné/ uzamknúť tému
alebo...
žiadam prispievateľov, aby nereagovali na iných prispievateľov, ktorí sa nedržia témy
pre a damiana a RNG - lekárske a tecnické terminus technikus si vymienajte medzi sebou - vymente si emaily - zaručený spôsom dobrej spolupráce
navrhujem, aby príspevky boli sručné, jasné, presné a vecné...
komu sa také kvantum informácií chce čítať
pre mamu 22 - mám sa výborne,ešte stále pracujem na COSoch ako case manager, ako sa darí synovi?
Novy clanok z pozadia psychiatrie na www.zdravie.sro.sk
Sladka chut existuje aj bez cukrov. Prirodna rastlina stevia ma extrakt 300 krat tak sladky, ako cukor.
Ja ako cukrovkar ju denne pouzivam.
Naviac vytazok z nej(stevesidy a rebaudianosidy) su liecive, pomahaju regeneracii pankreasu a inych.
dakujem RNG
Uzkost, strach, fobie, to je vsetko zalezitost neurotransmiterov. Z prirodzenych na pomoc je St John's Wort a 5-HTP miesto navykovych drog.
Ak hladate zdroj, je to okrem ineho aj v mojicj obchodoch, spojte sa s konatelkou alebo zavolajte na Lucenecky obchod.
Damian,moj syn teraz navstevuje denny stacionar,pretoze uzkost,strach ,fobie a apatia ho stale prenasleduju.Z toho mnozstva liekov uz uberaju a ja mu davkujem tie vit.Problem ale je vtom,ze nechce vysadit cukor a mlieko,hoci ho uz nepije az tolko.
kosa: no čo zlatko, čo by si rád?
pet,
sranda bude aj ked na chleba nebude.