Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

kabaka

nemôžem si pomôcť, ale toto fórum sa zvrhlo neuveriteľným spôsobom... navrhujem /keby to bolo možné/ uzamknúť tému

alebo...

žiadam prispievateľov, aby nereagovali na iných prispievateľov, ktorí sa nedržia témy

pre a damiana a RNG - lekárske a tecnické terminus technikus si vymienajte medzi sebou - vymente si emaily - zaručený spôsom dobrej spolupráce

navrhujem, aby príspevky boli sručné, jasné, presné a vecné...

komu sa také kvantum informácií chce čítať

pre mamu 22 - mám sa výborne,ešte stále pracujem na COSoch ako case manager, ako sa darí synovi?

RNG

Sladka chut existuje aj bez cukrov. Prirodna rastlina stevia ma extrakt 300 krat tak sladky, ako cukor.
Ja ako cukrovkar ju denne pouzivam.
Naviac vytazok z nej(stevesidy a rebaudianosidy) su liecive, pomahaju regeneracii pankreasu a inych.

RNG

Uzkost, strach, fobie, to je vsetko zalezitost neurotransmiterov. Z prirodzenych na pomoc je St John's Wort a 5-HTP miesto navykovych drog.
Ak hladate zdroj, je to okrem ineho aj v mojicj obchodoch, spojte sa s konatelkou alebo zavolajte na Lucenecky obchod.

mama22

Damian,moj syn teraz navstevuje denny stacionar,pretoze uzkost,strach ,fobie a apatia ho stale prenasleduju.Z toho mnozstva liekov uz uberaju a ja mu davkujem tie vit.Problem ale je vtom,ze nechce vysadit cukor a mlieko,hoci ho uz nepije az tolko.