Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
Obsah a kvalita omega 3 olejov v rybacich vyrobkoch aj v cerstvych rybach je velmi rozdielny. Niektore ryby su natolko zamorene, ze sposobuju problemy zo zdravim(ortut, olovo, arzen, PCB)
Ja a snazim jest len ryby kontrolovane na obsah tychto, hlavne lovene v cistych severskych moriach.
A brat rybie oleje kontrolovane na obsah spomenutych, pripadne molekularne destilovane(cistene)koncentraty.
synovi davaju risperdal v injekc.a 14 dni,a denne uziva rispen,akineton a citalon v tabl.Z nemocnice ho dali na stacionar,skadial poobede dochadzal domov.Teraz je 3.tyzden doma a vybavuje si invalid.dochodok,zatial sa neciti pracovat.
damian,zda sa ,ze prichadza k zlepseniu,cely tyzden poprvykrat bol relativne v pohode .Uz robi pokroky aj s mliekom,ale uplne ho este nevylucil.Lieky mu zacali davat v injekciach, pije filtrovanu vodu a uziva vit.Niekedy vsak na ne zabudne,vadi ta nepravidelnost?
samo ze ADMIN MOZE HOCIKEDY AJ tuto temu
zamknut.
avsak aj ADMIN uz POCHOPIL
co to je Sloboda Slova.
preto vidame dalsie prispevky.aj v tejto
teme.