Schizofrenia

Príspevok v téme: Schizofrenia
pupalka

Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk

damian

...viem, vsetko sa nam postupne komplikuje. Genocida je to...., nemame pristup ku KOSHER jedlam, lebo nie sme vyoleni narod :-( A ONI maju co potrebuju, este aj KOSHER toaletne papiere mozno maju, lebo su vyvoleni CHOSEN

RNG

Obsah a kvalita omega 3 olejov v rybacich vyrobkoch aj v cerstvych rybach je velmi rozdielny. Niektore ryby su natolko zamorene, ze sposobuju problemy zo zdravim(ortut, olovo, arzen, PCB)
Ja a snazim jest len ryby kontrolovane na obsah tychto, hlavne lovene v cistych severskych moriach.
A brat rybie oleje kontrolovane na obsah spomenutych, pripadne molekularne destilovane(cistene)koncentraty.

damian

...nie Mama22, nepravidelnost nevadi, len aby to nevzdal. A ako je to z masom, cukrami, ovocim, zeleninou a pod.? Este jedna vec je dolezita - vela ryb, aspon 2-3 krat tyzdenne nejake ryby. Teda nie nejake, ale co najcerstvejsie. A ak nie su mozne ryby, tak aspon omega 3, omega 6 doplnky.

mama22

synovi davaju risperdal v injekc.a 14 dni,a denne uziva rispen,akineton a citalon v tabl.Z nemocnice ho dali na stacionar,skadial poobede dochadzal domov.Teraz je 3.tyzden doma a vybavuje si invalid.dochodok,zatial sa neciti pracovat.

johnlennon

zdravim vsetkych,zvlast damiana.Inak ake su vase skusenosti s alternat.liecbou schizofrenie,pomohla vam ked ste s nou zacali?diki moc.

damian

ake lieky v injekciach? treba vela trpezlivosti pri tolkych chemickych liekoch co bral a berie a po tom, co choroba trvala tak dlho. Takze este stale nie je doma?

mama22

damian,zda sa ,ze prichadza k zlepseniu,cely tyzden poprvykrat bol relativne v pohode .Uz robi pokroky aj s mliekom,ale uplne ho este nevylucil.Lieky mu zacali davat v injekciach, pije filtrovanu vodu a uziva vit.Niekedy vsak na ne zabudne,vadi ta nepravidelnost?

kosa

samo ze ADMIN MOZE HOCIKEDY AJ tuto temu
zamknut.
avsak aj ADMIN uz POCHOPIL
co to je Sloboda Slova.
preto vidame dalsie prispevky.aj v tejto
teme.