Moja 20-ročná dcéra ochorela na schizofréniu, momentálne leží na psychiatrii. Som z toho zúfalá, neviem ako dlho sa bude liečiť a či sa z toho vôbec dostane. Už asi nikdy nebude ako predtým. Kto máte podobné problémy, podeľte sa so mou o svoje skúsenosti a poraďte mi, ako ďaalej žiť.
----------------
"Schizofrénia (Schizofrénne psychózy)" www.zdravie.sk
"Schizofrénia" www.zdravie.sk
Schizofrenia
janula 04 liečba na psychiatrii je dobrovolná alebo určená súdne.Vtomto prípade neostáva nič inné, len pri najbližšej výtržnosti volať políciu a podať trestné oznámenie za ohrozovanie atd.Súd mu potom nariadi liečbu,ktorú musí absolvovať.
Ahojte, chodim na gymnazium a mame urobit povinne SOCku (Stredoskolska odbornna cinnost).kedze sa velmi zaujimam o zdravotnictvo vseobecne a zaujala ma schizofrenia tak som sa rozhodla urobit socku na tema schizofrenia. kazda dobra Socka by mala obsahovat dotaznik k danej teme.kedze ja nemam ziadnych znamych ktory maju alebo mali schizofreniu dufam ze mi tu pomozete. mam par otazok a budem rada ak mi na ne odpoviete tu alebo na moj mail (faninky@post.sk) odpovedajte prosim len ty ktory maju mali alebo maju nejakeho znameho ktory ma alebo mal schizofreniu. tazke otazka 1.Aky ty schizofrenie mate/ste mal. 2.Kolko rokov ste mali/mate ked sa u Vas objavila schizofrenia? 3. Ako dlho ste sa liecili/sa liecite? 4.Ako ste sa zaradili naspat do bezneho zivota po vylieceni? 5. Ake ste mali prvotne priznaky? 6. Ako prebieha/prebiehala vasa liecba? 7. Ste muz alebo zena?.....budem vam strasne vdacna ak mi odpoviete na moje otazky a este viac ked budete viacery. prosim pomozte mi :) dobredu Vam dakujem
Ahoj Tyrkyska. Chcem sa ta spýtať že ako si dostala manžela do nemocnice???Ja mám jedných známych čo majú chorého syna. Dokonca už škrtil aj vlastnú mamu. On k psychiatrovi ist nechce. Boli u nich aj policajti no on ušiel. Ake sú postupi aby syna mohli dať na liečenie??? Určite sú tam určité podmienky ktoré sa musia splniť. Dakujem pekne.Môžu mi napísať aj ostatní ak majú skúsenosti.
damian,prestan už blbnúť ľudí
samanizmus :-)))
Skúste si kúpiť časopis Magická veštiareň alebo Jasnovidka. Mnoho krát je schozofrénia diagnostikovaná omylom a človek sa potrebuje iba očistiť.
a to zrovna encyklopedia ta osvietila, alebo to bolo aj nieco ine?