schudnime spolu...

Príspevok v téme: schudnime spolu...
vercaa

ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....

t!nna

ahoyte kocky=))...tak ako sa vam dari?..ked si tak citam tie prispevky tak mi dochadza ze presne taky problem som mala aj ja..no este vlastne stale mam ale postupom casu prichdzam na to ze musis jest pravidelne to ze mas den kedy si povies bo od dnes uz nejem a SCHUDNEM to je len chvilkovy pocit...pretoze dalej to uz poznate pride zachvat a vsetko priberiete nas5...vazne vela holiek tu radi ze treba papat pravidelne a a vela pit..a ked to tak skusam fakt je to najucinnejsie..a ked este pridas pravidelny pohyb tak holky mate to vyhrane len to netrva mesiac ani dva..ale velaa=(..ale chce to vydrzat

t!nna

brittany...ahoy=)no ja som na tom celkom dobre uz...zvykla som si uz na cvicenie jem pravidelne hoci niekedy mam zachvaty...ale tak snazim sa a schudla som kilo..hoci za 2mesiace malo=(..ale to preto lebo sa malo snazim..do fitka nechodim=(a newiem ci vobec zacnem cvicim doma 4krat do tyzdna a myslim ze mi to prospieva nohy mam pevnejsie a zadok tiez=)

smola

baby, prosim, co mam robit...chytaju ma stavy, ze by som najradsej len jedla..keby som sa postavila od pc tak by som dostala asi dalsi zachvat :( :( ja budem plakáát :(

vanessa

ahojte baby :o) to je super ze sa takto podporujete :o)) mozem sa pridat? ja mam ten problem, ze tri-štyri dni drzim dietu a potom sa obzerem jak pes :o((( neviem vyzdrat dlhsie :o((( pomooooc :o(((

karenina

stare zname - jem casto, aj kazde dve tri hodiny, vyhybam sa bielemu pecivu, skor celozrnne, vela zeleniny a ovocia (no neprehanat to s tym) ale doprajem si aspon raz denne nejake teple jedlo, normalnu porciu. treba pit vela vody, aj 4l a hlavne - pohyb. tri hodiny tyzdenne mam aerobny trening a inokedy si cvicim doma len tak pred telkou skracovacky.

smola

lenze ja som to doteraz tak robila ze som bud nic nejedla alebo som jedla prilis mavala zrave zachvaty a potom to vyvracala a brala som aj prehanadla..ale tych som sa uz chvalabohu zbavila..:( ako sa ti dari chudnut?

karenina

smola: len klud, podari sa ti to. ja som sa zatala asi pred 3/4 rokom, zatial som zhodila 10kg a stale v tom pokracujem. a to sa ani nejak zvlast netyram. kedze som chudla postupne, tak teraz ked si aj doprajem nejaky prehresok, nic to neznamena.staci len trocha pevnej vole

smola

cawte baby..nie je tu nahodou niektora z vas? pridavam sa k vam...aj ja idem chudnut..a bodka...uz sa nemozem na seba do zrkadla pozriet..tak mi je zle..a dnes ked som prisla k lekarke prve co sa ma spytala ci nie som tehotna....:( :( :( :( :( :( ja chcem zomriet...:(((( prosiim kto je tuu?? :(((

karenina

no jasne, len aby uz bolo trocha teplejsie aby sa dalo chodit behat aj von, uz mi zacina ta telocvicna liezt na nervy...