ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
no co ako sa vam dari?:-Pdufam ze pijete ako dive a sem tam sa pohnete:)
brittany:juuj nebooj podari sa ti to:))..tak ako aj nam vsetkym...ved preto sme tu vsetky spolu:))...ja sa zatial drzim celkom fajn...sladke nejem a je mi dobre...drzte palcusky:)))
caute babenky!!ako sa vam dari??mne celkom dobre...dneska som bola rano behat a chhystam sa aj teraz...mate nejake specialne cviky alebo nieco??
a drzim ti velmi palceky :))
aha tak dobre :)..ja zas dneska som toho zjedla zas dost :(..neviem od zajtra zacinam odznova,zas:(...dufam ze s ami to podari..hmm ja mam taky pocit,ze neschudnem nikdy =((
brittany mozes si niektory sval neprijemne natiahnut. ale pokial tomu predchadza nejake aspon kratke zahriatie svalov tak by to malo byt v pohode... ja nejem sladke uz dlhsiu dobu, len pred tromi tyzdnami som mala mensi prehresok. ale sacharidy prirodzene nevynechavam
karenina..a co sa mi moze stat??SMILE_..no to je super :))..ja zas dneska som zjedla sladkeee :((..ach jaj..od zajtra uz nic...drzte mi palce baby
dievcataaa...ja som este dnes nezjedla nic sladkee..huraaa:)))...
myslim, ze tie brusaky a typicky posilovacie cviky nie su velmi vhodne na rano. ked mas take stuhnute svaly si mozes tak ublizit
baby co jak sa vam dneska darilo??..mne tak ako som si to predstavovala :)..dufam ze aj zajtra sa mi bude darit..a ta rozcvicka rano..to je akoze brusaky,drepy a take natahovacky a tak :)
normalne si dam len vodu...som aj dneska odolala zmrzline,co doniesla sestra...takze som na seba hrda...treba pit ked mas chut...a nenechat sa vyprovokovat :)) vela stastia