Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

schudnime spolu...

Príspevok v téme: schudnime spolu...
vercaa

ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....

vercaa

noo ja viem..lenze dneska som uz nic sladke nezjedla...a jedla som tiez pravidelne...a teraz som si bola na pol hodku zabehat :))

smile_

no caute baby:)..ja som uz nieco skusala ale zatial ziadne zmeny:D..maam taky recept ze "zdravo a pestro":)..zacala som s tym..vela pijem(noo pokusam sa):D..a hlavne jem pravidelne..ranajky,desiata,obed,olovrant a vecera..a vecer si aj zacvicim...duafm ze to bude pomahat..a vy mate nico nove??..spolu to zvlaadneme..joou:D

vercaa

baby musim sa vam s niecim priznat...okolo siestej dosla kamoska a cesrtvo napecenymi kolacikmi...takze som si hned dva dala :(( som znechutena zo seba...ale uz nebudem nic jest...takze damy ideme na to??

tereza

luisianka,mat tak tvoju pevnu volu.vydrzim tak najviac jeden den a potom sa k tomu regalu so sladkostami vratim dvakrat

brittany

karenina..mne sa tiez zo zaciatku nechcelo,ale teraz nedokazem vstat bez toho aby som si dala 10minut rozcvicku..vynimkou su teda soboty a ndele :))

smejko

jasne este to som chcela.mam strasne rada cierny caj ale tento tyzden obmedzme aj cierny caj aj kavu,kofein a alkohol proste nie:-P