ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
baby hlavne papajte ziadne obmedzovanie idem s vami len ziadne take ze len banan a polievka poriadne a pravidelne len to spravne jedlo:)a veeela vody a po piatej nic
Ahojte.Dovolte aby som sa aj ja podelila so svojimi skusenostami a sice ..V decembri 2006 som vazila 75kg,je feubruar a moja vaha ukazuje o 10kg menej.A dovod?Zacala som sa normalne stravovat,co znamena,ze jem kazde styri hodiny a po 18hod.uz vobec nic.Je dolezite dodrziavat pitnny rezim ako aj samozrejme zacat sa viac hybat.Dva az tri krat do tyzdna chodim do posinovne a ak mozem tak vsade sa presuvam peso a regal so sladkostami zdaleka obchadzam,takze ...Vela stastia.
a mimochodom verca, nie je to najlepsie riesenie, lebo je to skoro ako hladovka, schudnes len zo svalovej hmoty a potom naberies 2x tolko. radsej doobeda nieco zjedz
ja by som rano teda cvicit nemohla. vstavam sice skoro, ale cvicit sa mi skratka nechce. radsej som zacala chodit 3x tyzdenne na tae-bo a kupila som si permanentku, aby som z toho nemohla vycuvat. je to super, clovek sa pri tom aj odreaguje a pomaha to
no ja by som sa pridala tiez :)..caf t!nna,co pokrocila si nejako??..ja som stale pritom istom,este som k tomu aj kilo prbrala :(..a s tymi rannimi rozcvickami som zacala uz aj ja=)
no sak si nastav o 10 minut skorsie budik :)..hej baby a chcete aj cvicit alebo len drzat diety?
t!nna no super...asppon sme v tom spolu :)) tesim sa z toho...a akym sposobom chces schudnut??
noo a to rano aka rozcvicka??ja rano nestiham cvicit,resp.stiham lenze radsej budem o 10minut dlhsie spat...strasne so mnou...noo ja praveze ziaden plan nemam...asi si dam rano cierny caj a potom sa neobedujem az doma okolo 1..len polievku malinko...a budem vela pit...ci je to zlee??
ahoyte kocky=))..aj ja by som sa chcela pridat..hoci ja sa sdnazim chudnut uz od zaciatku roka ale podarilo sa mi len kilo=(..pisala som si tu tiez holkami ale zatvorili tu diskusiu lebo to vyzeralo ze sme ako anorekticky pritom sme len haldali sposob ako zdravo schodnut=)..a ja som ho este stale nenasla..tak chcela by som si s vami pisat a radit sa=))
ja zacinam od zajtra :)..rano 10 minut rozcvicka..desiatu mam v skole,na obed len banan lebo som v skole do pol 4,a ked dojdem tak polievku...a vy jaky mate plan?