ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
aj já aj jáááá chcem chudnut ...no najprv nesmiem ist do ladnicky a zohriat si syrik , ktory ma teraz speci laka :(....juj kopnite ma niekto !
len sa nestresuj ze si toho dnes kus viac pojedla napriklad ako ja ja som dnes na veceru mala konzvervu ryb jeden chlieb 2 jablka a 7 days bacon to su take cerealie so slaninou alebo daco take a to tiez malo okolo 200 alebo 3000 kj ale vybehla som na 7 poshcodie a naspat 2 krat.a este som cvicila no to cvicim kazdy den.som zistila ze nejde o nikay ubytok vahy ale o to ako vyzeram preto sa uz radsej nejdem vazit a smutit nad tym co som pojedla ale radsej si zacvicim,comi vyformuje postavu.a ked urobim daky prehresok ako cokolada tak si idem hned zabehat aby som mala dobry pocit,ze to co som zjedla sa aj hned stratilo:)
no jasne budeme chudnut ale ako hmmm?
Do kelu! ja som to dneska pokaslala... na ranajky som mala chleba so sunkou a rajcinou... to bolo vpoho... na desiatu vlaran a trocha arasidov, na obed ryzu s fazulou a zeleninou, desiata boli take celozrnne kapsicky ale va veceru okrem jogurtu s ovocim som mala dva plne sacky takych cerealii!!! 2x 140g!!! fuj... to malo spolu aspon 5000kJ... sa hanbim jako prasa :(
hojte babeny! potrebujem malu radu. papam myslim ze dobre a aj cvicim dokonca, ale mam problem ze dycky poobede sa prepcham vlasskymi orechmi!!! tak reku, ci neviete o volacom, co mozem tak "mimochodom" chrumat popri inych cinnostiach, co by namalo take katastrofalne nasledky ako orechy. nemusi to byt ani moc dobre, hlavne nech toho mozem zjest vela... pls, pls, bo ja to s tymi orechmi faaakt prehanam... diky!
caute... ja som dnes mala na ranajky: celozrnny rohlik + rama bonjur a kava,desiata jablko, obed som nestihla takze som zhltla jogurt a veceru som mala zeleninovy salat s kuracim maskom.. zajtra napisem znova cauteeeee
Ja len tak, ze na ovocie bacha a poobede uz radsej nejest, bo ma veela cukru... Inac, odporucam vam stranku -odkaz odstránený- - teda tym z vas, ktore maju o schudnutie vazny zaujem ;)