ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
ahoj vercaa! ja som začala s chudnutím pred piatimi dnami a schudla som bez obmedzovania stravy 2 kg. ráno zjem celozrnné pečivo s maslom, na obed si dávam menšie porcie ako zvyknem a nič vyprážané, na olovrant malý celozrnný rožok s maslom a trochou syra alebo šunky a po piatej zjem aj 5 pomarančov alebo 3 hrušky proste len ovocie dokým ma nezasýti.zatial sa mi darí. vyskúšala som už mnohé diéty,ale toto stravovanie mi zatial pripadá najnormálnejšie.
katika .. okolo 60 no takze nasla som si na nete jednu dietu ale zistila som ze tam mam viac pit ako jest .takze niak ju nezvladam a tak dneska som si rano dala celozrnny rozok so zeleninou na obed trosku kuracieho mesa so zeleninou no a na veceru si dam nieco lahke ,no a popoludni a dopoludnia jablko
sewaaa baby :))..jak sa vam dari??ja som uz schudla kilo :)..a pritom som si dala cokoladu :D
karin kolko mas kg a ako postupujes
katika 9797.aj ja som akurat dnes zacala :DD takze budeme sa drzat spolu :DD