ahojte baby!!!strasne chcem schudnut...ale samej mi to nejde...neprida sa niekto??budeme sa spolu drzat nejakej diety a cvicit a pisat si vysledky...spolu nam to pojde lahsie,lebo mam kamosku,ktorej sa to podarilo pomocou netu a bab...takze niekto sa ku mne prida??zacneme kedy??a nejaka vhodna dieta??vdaka...a fakt pomozte,lebo som sa zhrozila pri pohlade na seba....
schudnime spolu...
prosim vas ziadne depky z toho ze urobite prehresokl rieste to tym ze si date viac do tela.viac brusakov,drepov a tak...uuusmev:)
skusal niekto vlasy s kukurice?
aach ved heej nezeby som plakala ale nie je mi najlepsie ked sa ozerjem...budem sa konrolovat..:))
jezis baby ked thak na vas kukam..vy take vycitky mate z toho ked sa prezerete..sak ked chceme schudnut,musime byt psychicky f pohode a ne rozrevat sa koli tomu ze som si dala jeden bonbon..to je ako priklad :)..sak najrpv sa zamyslime,a ked chceme naozaj schudnut,tak si uvedomime ze nemama zrat,ale jest a nie vela :))...drzim palce :)
ahojte baby...ako sa vam dari???..mne zlee..vcera som sa ozrala pudingu a hrianiek..a to bolo uz 9 hod. vecer:((..chapete????...ja to nepezijem..dnes som uz zjedla 2 kolace...som asi sprostaaaa...no nevzdam sa...leto je tu uz coskoro a ked neschudnem tak sa mozem rozlucit s kupkom lebo do plaviek ma nikto nedostane..drzte palcusky:)))
holky nemate niekto niaku dietu najlepsie redukcnu poslat cez e mail???prosim prosim prosim ....bentaro1@azet.sk dakuujem
avojte baby !chcela by som sa vas spytat ci niektora z vas uziva bio cla 1000 booster ?? dakujem :)
t!nna a ostatne baby..noo ja kazdy den rano cvicim uz priblizne 20 minut =))..a pomaha to..raz alebo 2-krat do tyzdna sa chodim bicyklovat aj :))..no ale s tym jedlom je to horsie:(..sa mi dari 3 dni a potom dalsi uz chytam zachvaty :((..ale teraz som chcem spravit tak,ze uz bez zachavatov..musim byt silna :)..VANESSA jasneee,pridaj sa :)..ked sa budeme takto podporovat,sa nam urcite tych par kil podari dat dole :)