Mohol by niekto bližšie popísať príznaky a rozdiely medzi menopauzou a klimaktériom?
Menopauza, klimaktérium
dida 38:ja som mala tiež obavy, preto som nechcela brať hormonálne lieky, takže riešim menopauzu a návaly, bolesti hlavy len prírodnými produktami.Kvôli tomu, ab to nebola reklama, nenapíšem aké sú to, ale ak chceš:duratnakatka@zoznam.sk
Preco miesto hormonalnych liekov nie doplnky, ktore bez skodlivych bocnych ucinkov napravia hormonalne hladiny
yam(1-2 gramy), progesteronovy krem, damiana(500 mg), pupalkovy alebo borakovy olej(3x2 gramy), Dong Quai(2x500 mg)
Aspon ten yam!
mam 38r.a uz som v prechode aspon mi to povedal gyn.vajecnik lavy uz nefunguje a mam ich celkom scvrknute ako zena v 60r.je to des tak skoro,mam navali tepla,busenie srdca,nevolnost....zrejme budem brat horm.lieky co sa obavam aby som nepribrala alebo ako to je s tym priberanim,poradite mi....dakujem.
Grape seed extract.
Zabudol som spomenut aj ine pomocky pri hormonalnych vykyvoch
Niekomu pomoze damiana, niekomu "zensky zensen" Dong Quai(angelica sinensis)
Inac pri nespavosti je dobre brat 5-HTP, ktore zvysuje hladinu serotoninu, lebo zeny su v tom obdobi casto depresnute.
A pre istotu mineraly na kosti, lebo prave v tom obdobi zacina u mnohych silna osteoporoza.
Alebo aspon enzymi, aby si telo mohlo vytazit z jedla potrebne.
RNG,dakujem ti znova.Ja vlastne beriem pravidelne 2krat denne Citrate-Cal-Mag.,avec zink et vitamine D.Stravujem sa zdravo,nepijem,nefajcim.Len ta prosim,nevies nahodou pod akym nazvom si mozem najst v Kanade ten vytazok hroznovych semien.Vies,tu su take samoobsluhy,kde si mozes kadeco pokupit,kdeake doplnky.Myslim,ze je to podobne aj v Amerike.Tie omega oleje,myslim ze najdem bez problemov.Ak sa pomocou tychto doplnkov z toho dostanem,budem stastna ako "blcha".Nerada by som podstupila nejaku hormonalnu liecbu,lebo mi s tym hrozia.Podla vysledkov z kyretovania.Vdaka.