Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menopauza, klimaktérium

gabrieeelka

..o akých zložkách to píšem? o kyseline hyalurónovej a mliečnej.. je fajn, že to berieš tak, že to chce čas. Chce to čas aby si sa tohto problému zbavila ale samozrejme, že pokiaľ sa neposnažíš, nezačneš niečo používať tak sa ho pravdepodobne nezbavíš vôbec. Neboj sa, myslím že mi ťa chápeme, že je strašné mať takéto problémy keď to máme tiež za sebou

agnessca

Edi ako citam tieto problemy ktore mnohe mame tak mam pocit ze naozaj nam s menopauzou prichadzaju.. teda s pribudajucim vekom.. :-/

Edi

Asi mesiac nepravidelne, ale často, mám bolesti na hrudníku. Pochodila som skoro všetkých lekárov, nikto nevedel prísť na to, čo to je. Bolesti prídu zrazu, ochabne mi horné telo,neviem sa nadýchnuť a ruky mám neovládatelné a bolesti sú tak silné, že niekedy si myslím, že umriem. Prišla som na to, že ked zatlačim rukami lymfatické uzliny na krku,tak bolesti pomaly ustanú. Mám 49 rokov, môže to byť menopauza alebo klimaktérium. Vie mi niekto poradiť. Ďakujem.

Malička

Uz viac ako 4 roky som nemala menzes a potom sa mi po dvoch rokoch objavil to bola čistá začala krvácať bola aj na kiret a teraz zase po dvoch rokoch neviem boli bolesti v bruchu a potom take splnenie teraz uz bolesti nesú ale ja si pichat injekcie na riedené krvi od apríla ta neviem či to nespôsobilo to alebo nejaký oni problém bo beriem aj tabletky na riedenie krvi či som tu krv uz moc nerozredila ďakujem za odpoved

Malička

Uz viac ako 4 roky som nemala menzes a potom sa mi po dvoch rokoch objavil to bola čistá začala krvácať bola aj na kiret a teraz zase po dvoch rokoch neviem boli bolesti v bruchu a potom take splnenie teraz uz bolesti nesú ale ja si pichat injekcie na riedené krvi od apríla ta neviem či to nespôsobilo to alebo nejaký oni problém bo beriem aj tabletky na riedenie krvi či som tu krv uz moc nerozredila ďakujem za odpoved

agnessca

Lenda ahoj s kyselinou mliecnou mas na mysli nejaky krem, alebo gel alebo co take?
DubravskaOli lenze ako si to hladala? podla coho - zameriavala si sa na zlozenie? alebo si sa informovala v lekarni co by ti na takyto problem bolo dobre?
gabrieeelka o akych zlozkach toho kremu pises? je mi jasne ze to zo dna na den nebude, ale trpezlivost ruze prinasa..mne ide hlavne o to aby som sa tymito problemami uz nemusela trapit, zatazovat :-/

gabrieeelka

..je mi smutno..keď toto čítam. Ale prešla som si tým tiež. Všetko to prichádza s pribúdajúcimi rokmi...čo sa týka krémov, tak súhlasím, že krém môže pomôcť pri takomto probléme...mne pomohol hydrofemin, ktorého zložky dobre pôsobia celkovo na pošvu a zbavujú nás takýchto trampôt :) ale musíme rátať s tým že nejde to všetko vyriešiť len zo dňa na deň

DubravskaOli

Agnessca - ako som na to prišla, no bola to dlhá cesta. Prečítala som si množstvo článkov o tom, čo má priaznivé účinky pri takýchto problémoch. Čo vlastne spôsobuje suchosť pošvy a všetko okolo toho a potom som hľadala či nie sú na takéto sucho priamo určené nejaké lieky alebo krémy alebo čo a našla som. Kto hľadá nájde.

Lenda64

Agness vodou sa Ti ich zvlhčiť podarí ale len na chvíľu. Ide o to aby tam vzniklo to prostredie ako má byť. To ideálne pH, pri ktorom je pošva v poriadku a žena nepociťuje žiadne problémy. Možno by si sa mala popozerať po niečom s kyselinou mliečnou.

agnessca

Oli ako si prisla na to, co by ti mohlo pomoct?
Mandolinka ja cipky moc rada nemam, tym by som sa rada vyhla. Bolo by fajn keby krem mi pomohol pri takychto problemoch, ale ako on vlastne pomoze? on zvlhcuje alebo podporuje cinnost tych zliaz?