Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Menopauza, klimaktérium

mandolinka

Pupalku, borák, wild yam a mnoho iného všetko na jednom mieste za výhodné ceny.
Už som Ti písala informácie emailom pred časom.

maciocicka

Tradicna cinska medicina velmi dobre riesi stavy sprevadzajuce menopauzu. Menopuaza prichadza po 50ke. Ak mate menej, nie je to predcasny prechod, na to pozor, treba riesit, preco organizmus reaguje tak ako reaguje. Dlhodobe spinenie moze byt zo stagnacie krv a krvnych staz, treba rozhybat krv. TCM je v USA aj Kanade rozsirena, velmi´dobre pomaha. je tu otvorenych vela tem, ak mate zaujem, precitajte si clanky na www.tcmclinic.sk
pripadne sa kontaktujte

janab

Klimaktérium=menopauza= prechod, pokiaľ ja viem. Príznaky: vynechávanie menzes, až zaniká, návaly tepla do tváre a hornej časti tela, nespavosť, nočné potenie, nervozita, bolesti svalov a šliah, únava, spavosť, ..v tomto období sa priradujú aj iné zdravotné problémy ako je vysoký tlak, nárast hmotnosti, zarastanie, kožné ochorenia, znížená imunita, ..a pod. ..čiže obdobie jedna básen,..len to treba prežiť...

mandolinka

monza - a meštruáciu máš ešte pravidelnú?
Ja mám 47 rokov, začala som užívať pupalku, borák a Wild yam. Teraz sa cítim výborne.
Ak chceš napíš mi na mandolinka@centrum.sk

monza

mám 45 rokov, búšenie srdca, návaly tepla, nervozita,točenie hlavy, bolesť hlavy, tráviace problémy..., všetky choroby vylúčené rôznymi vyšetreniami, aj hormonálny profil vporiadku, i napriek tomu môžem mať tieto klimakterické príznaky?