Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
neboj sa tu sa nikto nedozvie :-))) velmi prijemna tato masaz tou loptickou- uz mam urobene obydve nohy.
Ten koberček pichá len tri minúty, potom to prejde do pocitu tepla, až horúco. A môžeme veselo skákať po koberci, do vody, len nezraď moju naj disciplínu. Psst.
:-))) no neviem ci s motorovou pilou schudnes-ale vytrasie ta statocne:-)
hej pocula som o tom dokonca to mam aj doma-ale je to na...na tri veci :))) na brusko len poctive brusaky!nuz alebo sex-najlepsia a najprijemnejsia forma cvicenia a chudnutia:-)
Skúsim, možno pomôže. Ty si niekedy skúšala tie motýliky, čo na základe elektrických impulzov sťahovali svalstvo hore dolu. Určite vieš čo myslím. Boli toho plné reklamy. Pomáhalo to na chudnutie, spevnenie brušného svlastva a iných partií. Je to tiež určitá forma masáže, ale nemám s ňou skúsenosti. Mne sa jedná o ubudnutie z brucha. ja mám doma len ten vibračný koberček, ktorý sa pod človekom trasie, resp. vibruje. Neviem prečo, ale spôsobuje mi akoby závrate a ako keby som plával. Tak som radšej zostal pri motorovej píle, Tá mi trasie ruky a telo až po pás. Smiech...
a to neboli??? no neviem ci by som si na taky lahla :-)
prave si masirujem nohy tou loptickou a poriadne ma to pali-zaujimave ze na druhej nohe-to som este nezazila!
tak ked si takyto sikovny ty si vlastny kobercek vyrobis sam :-)takze sa prebehneme po luke,zaskaceme do vody a prejdeme po tvojom vlastnorucne vyrobenom chodnicku :-)boze my budeme zdravi !!
ano samko-ATB uz beriem.
lopticka-no su rozne velkosti-
ja mam zelenu je tvrda s pichliacmi a tries ju medzi dlanami-citala som ze na kosti by ist nemala z dovodu poskodenia nervov-takze nie na prsty a nohy tak isto-polozis na zem a nozickou po nej.
Ozaj, prepáč, ešte som ti chcel a to už minule napísať o tom koberčeku, čo som pôvodne myslel ja. Jedná sa o ten Iplikátor Kuznecova. To nie je ako tento koberček. On je niečo na princípe dosky, na ktorej ležia fakíri. Na bolesť krížov mi pomáha, ale už som ho dlho nikde nevidel. Kedysi ho distribuovala jedna rodina v Prievidzi.
Zatiaľ nie, ale rozmýšľam nad tým, zatiaľ chcem vyskúšať doma si urobiť taký malý chodníček z kameňov okrúhliakov, ktoré by som vsadil do betónu, alebo do drevenej obrúbky. Mňa zaujíma ja tá loptička. Ona je tvrdá, mäkká, poddajná, nepoddajná... Na tie uzliny keď ich máš v takom stave by si asi mala brať ATB. Ale o tom koberčeku mu musíš dať vedieť, teda o jeho účinku. A o tej sviečke, možno, že sa tam jedná o ten parafín.
momentalne som dost chora-mam zdurene uzliny na celom tele-masirujem si ruky aj nohy tou loptickou.