Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
jeezis heha dakujem za upozornenie! fakt pisem hrozne si to uvedomujem, sa uz dlho priberam pozriet do gramatiky!
ja viem, boli to, ale toto asi bude bolite vzdy, ked su to ostre spice!
brunuska, ja len, casto pouzivas obYdve...prosim ta: obIdve, (obidvaja,obidvom...)
tak to ma tvoj brat iny kobercek! :-)
to si ani neviem predstavit-toto hrozne boli nie este chodit po takom. myslim ze ked telo neni zdrave- boli to- kym sa to neda do poriadku.
ahojte.
moj brat ma pichlavy kobercek,akoby stople-vrchnaky od pivovych flias(alebo mineralkovych, ak chcete :))) nabite v platne, ale okraje nie su vlnkovate ale pichliacove. dost to boli,ale ked sa postavite,tak si zvyknete, no kazdy novy pohyb je bolavy.neviem,ci to ma az tak boliet...urcite je to ine ako kamienky. toto su ostre spice!
tak samko uz mam kobercek a uz slapem
:-) je to velmi prijemne ale naboso to dost tlaci.ale tesim sa.fakt uzasna vecicka :-)
Vidíš, ja mám doma niekde ten masážny pichľavý válček. Neviem či sa naň pamätáš, jedného času to letelo. Len sa nedá ísť s ním medzi prsty. A s tými cvikmi na brucho máš asi pravdu a skúsim obidve disciplíny.
vidis mozno aj v lekarni-masazna lopticka
:-)))) samko-urobene obydve nohy znamena - masaz tou loptickou - reflexne body.
no ja som ju kupila v zdravotnickych potrebach ale maju ju aj v hrackarstve- vyzera to ako jezko-musia tam byt tie pichliace!!! stoji cca 50sk.
No vieš čo? Zajtra si tú loptičku pozriem, len mi povedz kde? V hračkárstve, lekárni, domáce potreby, športové potreby. teraz neviem čo teraz práve robíš, lebo hovoríš, že máš už urobené obidve nohy. Cvičíš, alebo sa m.... . Len nie nahlas, lebo nás budú ohovárať.