Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
:-))))) samko nie-to musi byt biela sviecka! a plamen sviecky!
teda toto co som napisala-ale mozes sa samozrejme pozerat aj do krbu.ja ho bohuzial nemam :-(
inak zajtra mi dorazi konecne ta masazna podlozka tak sa tesim.ty si si ju objednal?
Mám doma krb, nuž sa môžem pozerať, skúsim to.
dakujem krasne samko-ano ja sa napr. cistim nad svieckou-neviem ale ruky som cierne este nemala :-) a z oci pomaha aj to-ked sa cely-aj vlasy,tvar osprchujes a potom sa 15min.pozeras sustredene-nic ta nesmie vyrusit,do plamena sviecky-musis byt vsak sam doma.pomaha to.
ohen,voda,ocot,sol-cistia.
Vidíš, to som ti zabudol spomenúť. Sám sebe pomôcť sa nedá, lebo je narušená polarita tela, čiže potrebuješ k tomu človeka, ktorý je fit. A k tej druhej veci, tam sa uvádzalo a aj som to robil, po skončení umyť ruky, ale poriadne ich umyť a to v studenej vode. Kamarát mi vravel, že on si ich potom dával nad liehový kahanec a spaľovať toto nad plameňom. Niektorí to robia nad sviečkou a že keď dlane zostanú čierne, to je spálená tá zlá energia. Tomu už však neverím, lebo nad sviečkou ti očernejú aj umyté a všetkého zlého očistené ruky. Ja sa prikláňam k tej vode a k tomu liehovému kahancu a ozaj treba otriasť rukami, ako keď ich máš mokré a otriasaš z nich vodu, alebo sneh.
dakujem samko,este by ma zaujimalo- ked robis toto trenie ruk za tymto ucelom-z oci-ked to vytiahnes-nepotrebujes sa toho potom zbavit? myslim ci sa potom tebe nezmeni polarita.a je mozne aby si to clovek spravil aj sam-tymto sposobom???
No vidíš, ty si pekná, aspoň podľa toho čo píšeš a ja ti verím, ja však nie som krásavec, ale "zočí" mávam. Niekedy na človeka iní pozerajú nevraživo. To je vec roboty........
Áno to trenie rúk... zátylok atď taktiež na toto pomáha. Ja som možno na to prišiel, ale nie som si s tým istý, ale pravdepodobne pri "zočí" ti dotyčný rozhádže polaritu tela. Už nemáš + v predu a v pravo, ale naopak. A práve osoba /kamarát, kamarátka/ ak je v poriadku, môže ti takto pomôcť. A Nech sa vtedy nečuduje, ak sa pude silnejšie potiť. Je to namáhavé na organizmus. Musí sa však vedieť na to sústrediť. Čo sa týka tej bylinky, hovorím mávajú ju babky na tržnici. A keby nie, voľačo vymyslíme. Ináč dozrieva v auguste a zvykne rásť v kukurnisku, v strnisku, a po zbere maku. Taktiež niekomu pomôže, keď si dá to taniera za 3 PL vody, takto jemne sa poumýva a potom vodu zlieva späť do tých polievkových lyžíc. Keď je tej vody potom viac /údajne zmenou mangetizmu zväčší objem/ človek má "zočí". Toto tiež pomáha, videl som to na vlastné oči. Ja však preferujem ten čistec, lebo u nás v okolí ho býva dosť. A čo sa týka toho moču? Bol som to nútený urobiť ešte za socializmu, keď som bol pri mori v Bulharsku. Žiadna tabletka pri "zočí" nepomôže, preto som musel si sprosto povedané, očúrať ruku a pretrieť si oči a tvár, alebo trpieť niekoľko dní a skaziť si celú dovolenku. Hádaj, čo som urobil, ale pomohlo to!
nie samko to vsetko viem- a tiez nie som bosorka-ale mam s tym dost casto problemy-pekny ludia maju- a vzdy sa najde nieco co ti budu ludia zavidiet. mala som na mysli to co si tam opisal- trenie ruk a polozit na zatylok a na celo-tiez to v tomto pomaha?alebo vies este aj iny sposob?
tu bylinku asi nezozeniem.ano cervena farba ochranuje-treba ju nosit na lavej ruke alebo nohe.nuz o tomto by sme sa mohli bavit do umoru :-)
Neboj sa, ja viem Brunuška čo je to byť po nočnej. Myseľ má ešte hodnú chvíľu pohov.
Ale veď sa voľajako do toho dostaneme. Ty asi myslíš, že čo to je "z očí"? Neveril som tomu tiež, ale zistil som na vlastnej koži, že také niečo je! Jedná sa o ľudí, ktorí majú veľmi silný, prenikavý pohľad. Ja neviem ako, ale keď sa ti pozerajú do očí, tak cez tvoje oči ti buď odoberú, alebo dodajú zlú energiu. To spoznáš tak, že tá osoba má taký ostrý pohľad ako jastrab, oči môže mať hnedé, čierne, alebo modré. Na tom asi nezáleží. Ale ten pohľad ťa zaujme. Potom po stretnutí s touto osobou, niekedy až na druhý, výnimočne tretí deň, ale väčšinou ešte v ten deň ti zostane zle, mdlo, potíš sa, je ti na zvracanie, niekedy sa dostaví aj silné zvracanie. Nedá sa ti zaspať!!! Ležíš v posteli, bolí ťa hlava, už, už si myslíš, že zaspávať, vtom sa preberieš úplne čulá, akoby bez známok potreby spať. Stále je tam tá slabosť, bolesť hlavy a ty nevieš prečo. Vtedy na toto ti pomôže odvar z bylinky biely čistec, tento sa dá variť do cca 0,5-1 litra vody za poctivú hrsť a varí sa cca 20 minút na slabom ohni. Len aby sa varil. To je podstatné. potom to necháš stáť najmenej 1/2 hodinu a umývaš sa opakom dlane a to: čelo, oči, spánky, líca, ruky od lakťov dolu, ale zo strany kde sú žily a to až po končeky prstov. Toto urobiť, myslím umytie min. 3x. Aby som nezabudol, tento odvar si nalej do taniera, a po každom pretretí oplachuj ruky v tanieri. V tomto odvare začnú plávať akoby chumáče vaty a to je práve znamenie toho, že tento odvar ti z tela vytiahol túto pliagu a to, že si ju mala. Potom sa dostaví sladká únava a spánok. Ustúpi bolesť hlavy, ktorú niekto pokladal aj za migrénu. Keď matka nemá doma čistec, utiera tvár dieťaťa ocikanou plienkou. To si asi už počula? Aj to pomáha. tento čistec zvyknú predávať staršie babky na tržniciach v takých viazaničkách cca po 30 Sk. Niektoré mamičky dávajú diaťatu na kočiar alebo odev červenú mašľu, ktorá má odraziť ten najhorší prvý pohľad. Ak ešte niečo v tomto smere potrebuješ poradiť, veľmi rád. A nie som bosorák.