Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
no....to ti neviem poradit. mne sa u muzov tangace nepacia. ja som na klasiku...sleepy stacia.hlavne,nech radsej dba na postavu a hygienu. oblecenie su uz len detailiky...co sa lahko prisposobi a pomeni...a odmysli ;-)
uvidime, prefuknem obcas prach, aby sa potom pacilo a skontrolujem,ci mole alebo mysi nevyhryzli :-))) len aby mi potom este sedelo :-)))
samko,a ten HP sa mi moze vratit?
ty si pisal,ze mam obmedzit sladke a co este, aby som mu nevytvorila dobre podmienky na druhy navrat??? napises mi to este raz?lebo po sladkom mam pocit,ze znovu podobna bolest,ako ked som mala nelieceneho HP!
Ozaj, teraz ma tak napadlo, hoci to do tejto témy nepatrí. Ženy používajú erotickú spodnú bielizeň. Matka zem! Čo potom používajú chlapi? Tigrované tangáče? Nad týmto som ešte nerozmýšľal.
No tak je to potom v poriadku, nie?
no,moje predstavy o vyuziti su trochu inaksie, nie "hor sa to uzivania si" :-))
to sa setri na zvlastnu prilezitost,a ta bude ked pride "ON", mojho srdca sampion :-)))))
Babenka, treba ju oprášiť a vyskúšať. Síce píšeš, že originál zabalenú. Tak ju treba konečne rozbaliť a využiť!!! A nech to stojí zato! Hor sa za užívaním si!!! Sme tu iba raz.
samko, "crevna sprcha"s.
samko, moje predstavy aj s cipkovanou bieliznou...stale original zabalenou.
:-))))))
Dávajú to každý deň v týždni medzi 10,00 a 11,00 hod. na Prime. Ozaj, kto ti sedí v skrini?
samko,neviem,ci nosne,ale ide sa tam cez nos. myslim tie čelove dutiny. hore za celom. dalsie su pod ocami,a dalsie vraj vzadu,tesne ako sa ti krk napaja na hlavu...zatylok sa tomu hovori? ja myslim tie celove.(to su nosne?)