Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
to stihas teraz pozerat? poznam to,ale z davno som nic z toho nevidela...asi to opakuju,ze? no,neviem si predstavit,pri kom pouzije tu bielizen :))) aby jej nesedela v skrini ako ta moja :)))
Aby sme si rozumeli. Ty myslíš nosné dutiny však?
samko,co si ty myslis o tych dutinach? ako sluzia ako filter? moze to byt? ja som to chcela odo dnes, ale nemam praslicku,aniz mam. a ma sa to robit doobeda, tak skusim zacat zajtra. uvidim,ci pomoze...myslim,ze po tyzdni by sa uz daco malo robit...pozitivne, samozrejme. vraj vysledok sa prejavi hned na prvykrat...ale ako u koho. tak potom podam hlasienie :-))
Babenka! Ty nepozeráš na Prime Doktor z hôr. Tá babka Frannzi, keď chcela zviesť svojho domáceho, išla do mesta v gumákoch a kúpila si erotickú spodnú bielizeň. Dúfam, že si aspoň pri posteli vyzula tie gumáky!
o com je rec, samko? ake gumaky? aka Franzi??
Áno Babenka, čítal som to. Ozaj nepozerala si? Franzi si kúpila gumáky!!!
ahoooooj samko!
vsetko je to pravda,co pisete obaja. takze si musim kupit novu lopticku. skusim sa popytat,my tu obchod so zdrav.potrebami nemame,tak skusim hrackaren...ale tvrdu lopticku. aj som pisala na nafukovanie,ze si urobim ten vyplach dutin...brrrr :( vykusam.
Ahooooj dievky!!! Takto nás zdravieva Babenka, že? Všetko je v pohode, Babenka, tvoj brat to má ten koberček čo som spomínal ja a predával sa už po prevrate. Volal sa Iplikátor Kuznecova, tie štuplíky sú z umelej hmoty, červené, alebo zelené. Tento koberček sa dáva pod chrbát a kríže a pomáha na bolesti krížov. Tá svietiaca loptička, to je len hračka, to je niečo iné ako spomínala Brunuška. Táto je mäkká, dokonca veľmi mäkká, čiže nedokáže nič stimulovať a tá masírovacia má byť tvrdá, aspoň to vraví Brunuška. A tá gramatika? Prečo sa hanbiť alebo hnevať na upozornenie na chybu v pravopise? Takto sa preškolíme zadarmo, aspoň nebudeme mať hanbu, keď budeme písať na nejaké inštitúcie. Bude to aj hodina gramatiky, ale medzi kamarátmi. A ja by som mal v oslovení, napr.: Ty,Vy písať veľké písmeno, ale ten Shift zdržuje. Ináč Babenka, ja by som na tom koberčeku čo má tvoj brácho stáť nemohol. Môžem mať na ňom nohy, ale po sediačky. Mám dosť citlivé chodidlá na toto. Ale na kríže a chrbát, klobúk dolu, to vydržím, lebo pomáha.
nie nesmie byt gumova,makka-a uz vobec by nemala blikat :-))))))))))))))
tusim sa vola masazna lopta-taka je najlepsia akurat do dlane-musi byt tvrda,pichliace-ako jezko.
brunuska, aj ja si tu lopticku chcem kupit.videla som taku,ale bola moc gumova,tak sa mi zda,ze ten ucinok nebude az taky velky.alebo som si ju pomylila?ma nejaky oficialny nazov? tato co myslim,mala mäkke pichliaciky,co som ani necitila..tak to bola asi len hracka pre deti. a blikala :-)
heha obcas dava lekcie z gramatiky...aj ja som si zapamatala, ze je hanba a nie hamba :-) zlata!