Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

babenka

to vazne ma taku silu zubna pasta s neutralizatorom??
kiselina narobi ovela horsie...nevypali len vyrus alebo kvasinky ci co tam moze byt,ale znici aj to prirodzene a tiez...vsetko!!!

babenka

a rôza ked si pozries tu reklamu,kde ide otec odstavovat pomarance, a doma rodina s usmevom od ucha k uchu sedi pred bezhodnotonu "pomarancovou" vodou. nemôzem sa na to ani pozerat a ide ma tiez rozhodit. obchod je obchod,pre peniaze nepozera na nic...a lekari ziju z chorych ludi,tak im to aj vyhovuje.

samko r.

Samozrejme, že tam musí mať žena kyslé prostredie, ktoré bojuje s baktériami, ale nie kyselinové prostredie! V tom je rozdiel. Niektorá žena dostane tie biele výtoky aj vtedy,keď si chlap umyje zuby, v paste je neutralizátor a potom robia orál a potom je pleseň tu!

babenka

samko,len som skopirovala tvoju radu pod mojim menom. vyzera to zaujimavo,ked ma s tym osobne skusenosti...teda s tou sodou,tak sa do toho montovat nejdem. ja som pouzivala propolis...a to je v alkohohe,tak si predstav,ze co to bolo za šupu,ale aj ten mi pomohol.a tiez to nebolo najstastnejsie riesenie,ale pomohlo a neublizilo. ved je aj propolisova mast,a ja som to dobre rozriedila vo vode. alkohol tam tiez nepatri...:(
s tou vodou to aj tak skusim,a som zvedava,co to bude.

samko r.

S tým 100 percentným "juice" musím s tebou úplne súhlasiť. A hlavne, keď tam napíšu, že je bez chemického konzervovania! Čistá vytlačená šťava ti vydrží 1-2 dni, ale rozhodne nie 1/2 roka. Za to by mal niekto sedieť za podvod a možno aj ubližovanie na zdraví. Ešte uznávam tie mrkvové, cvikľové a jablkové šťavy, ktoré musíš spotrebovať do dvoch dní, ale musia byť stále, teda aj počas prepravy chladené.

babenka

:)))))
ok, hoci ja sa do toho tak nevyznam,este som to nerobila, ale naco jej je neutralizator? ved tam musi byt kysle prostredie...ale kysle a kyselina,to je fakt nieco uplne ine :)))
idem tam kuknut,aspon sa poucim.

samko r.

To je pravda, nebolo toľko chémie, ale podľa mňa človek si stále musí budovať imunitu proti novému prostrediu. Inak mala si pravdu o tom kliknutí, len som omylom vošiel do témy overené probiotiká na mykózy a nejaká dievčina si tam mýly sodi bikarbonú s kyselinou tuším chlórovodíkovou a chce si ňou vypláchnúť tam dolu dieročku. Prosím ťa, vysvetli jej to ty, že sóda je neutralizátor a kyselina je žieravina a že sa jedná o dve protireakčné skupiny chémie, aby si neublížila. Od teba to skôr príjme ako odomňa, si predsa žena! Aby si nemyslela že sa jej montujem do lona. Vieš čo myslím.