Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
to som myslela...ale pomohlo...poriadne zriedene...ale aj postipalo...no co,domace experimenty!
to vazne ma taku silu zubna pasta s neutralizatorom??
kiselina narobi ovela horsie...nevypali len vyrus alebo kvasinky ci co tam moze byt,ale znici aj to prirodzene a tiez...vsetko!!!
Samozrejme, ani alkohol tam dolu nepatrí, taktiež narušuje správnu mikroflóru. To si myslela, že?
a rôza ked si pozries tu reklamu,kde ide otec odstavovat pomarance, a doma rodina s usmevom od ucha k uchu sedi pred bezhodnotonu "pomarancovou" vodou. nemôzem sa na to ani pozerat a ide ma tiez rozhodit. obchod je obchod,pre peniaze nepozera na nic...a lekari ziju z chorych ludi,tak im to aj vyhovuje.
Samozrejme, že tam musí mať žena kyslé prostredie, ktoré bojuje s baktériami, ale nie kyselinové prostredie! V tom je rozdiel. Niektorá žena dostane tie biele výtoky aj vtedy,keď si chlap umyje zuby, v paste je neutralizátor a potom robia orál a potom je pleseň tu!
samko,len som skopirovala tvoju radu pod mojim menom. vyzera to zaujimavo,ked ma s tym osobne skusenosti...teda s tou sodou,tak sa do toho montovat nejdem. ja som pouzivala propolis...a to je v alkohohe,tak si predstav,ze co to bolo za šupu,ale aj ten mi pomohol.a tiez to nebolo najstastnejsie riesenie,ale pomohlo a neublizilo. ved je aj propolisova mast,a ja som to dobre rozriedila vo vode. alkohol tam tiez nepatri...:(
s tou vodou to aj tak skusim,a som zvedava,co to bude.
S tým 100 percentným "juice" musím s tebou úplne súhlasiť. A hlavne, keď tam napíšu, že je bez chemického konzervovania! Čistá vytlačená šťava ti vydrží 1-2 dni, ale rozhodne nie 1/2 roka. Za to by mal niekto sedieť za podvod a možno aj ubližovanie na zdraví. Ešte uznávam tie mrkvové, cvikľové a jablkové šťavy, ktoré musíš spotrebovať do dvoch dní, ale musia byť stále, teda aj počas prepravy chladené.
:)))))
ok, hoci ja sa do toho tak nevyznam,este som to nerobila, ale naco jej je neutralizator? ved tam musi byt kysle prostredie...ale kysle a kyselina,to je fakt nieco uplne ine :)))
idem tam kuknut,aspon sa poucim.
To je pravda, nebolo toľko chémie, ale podľa mňa človek si stále musí budovať imunitu proti novému prostrediu. Inak mala si pravdu o tom kliknutí, len som omylom vošiel do témy overené probiotiká na mykózy a nejaká dievčina si tam mýly sodi bikarbonú s kyselinou tuším chlórovodíkovou a chce si ňou vypláchnúť tam dolu dieročku. Prosím ťa, vysvetli jej to ty, že sóda je neutralizátor a kyselina je žieravina a že sa jedná o dve protireakčné skupiny chémie, aby si neublížila. Od teba to skôr príjme ako odomňa, si predsa žena! Aby si nemyslela že sa jej montujem do lona. Vieš čo myslím.
preto sama alergia, oslabena imunita, rakovina....