Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
jeezis prepac :-)))) 23.2. vravim- funkcie sa pomalicky rozbiehaju.
Brunuška, ale veď dnes je ešte len 25.02.2007
Babenka, tam dolu sa používajú toaletné potreby s obsahom kyseliny mliečnej. To myslím na tú tému o tých mykózach. Sú také v predaji.
samko pisal si o tom na 3 strane 27.2.2007 o 16:43.ospravedlnujem sa - prave som vstala-funkcie sa mi este len pomaly rozbiehaju:-)
"Z očí" - to myslíš čo konkrétne je?
to z oci-samko.sa to dost podoba na reiky.
Vitaj medzi nami, povedz, čo konkrétne máš na mysli? Neviem čo si myslela a ak viem rád odpoviem
po tej kyseline chlórovodíkovej by jej tam zostala len bezodná diera von cez chrbát. Veď to nie je sranda. A pasta má neutralizačné schopnosti, ale záleží na imunite jedincovi. Niektoré ženy nemôžu ísť na bazén, niektoré do mora. Veď soda bikarbóna je aj v soli. Všetko sa to točí okolo NA CL.
ahojte samko prosim ta ked budes mat cas mozes mi odpovedat na moju otazku? stale ma to zaujima.dakujem.
Prisámvačku, keby nemali uši, tak sa smejú okolo celej hlavy! Čerstvé, je len čerstvé. Ozaj tá Tibetská huba, dnes som o nej čítal, že hoci je kyslá, kyslé prostredie neutralizuje. Divné, však? je to na nete.