Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
odbornicka na sex?jooj ano - na teoriu :-))) samko tusim sa to pytal chlapec-tak toho asi na chatu radsej nie a uz vobec mu to vysvetlovat! :-))) niekedy mi az rozum zastava!tak nezozrala som vsetku mudrost sveta ale toto?
Božechráň, nič zlého som tým nemyslel. Ale to ti poviem, vysvetlila si jej to ako odborníčka. Buď si dievča robilo srandu, alebo je ešte moc mladé a neskúsené. Vieš čo? Bolo by ju treba zobrať niekam na chatu a tam jej to vysvetliť. Určite by pochopila.
no a? :-)))) ale ja mam kobercek a vy nie! :-) rozmyslam ze si nan aj lahnem, co to spravy.
Brunuška dáva lekciu v téme "panna".
No vidíš, ja mám ešte od vianoc 1,5 kg salóniek. Ani pes ich už nechce. Chronta aj so psom.
samozrejme, masaz je jednoduchsia a prijemnejsia ako vyplach...ta ma miesto cislo 1!!!
asi si urobim rozvrh hodin, aby som to vsetko stihla a nezabudla!!
:-)))
samko,aj herpesy som mavala na perach...hrozne to bolo! skoro kazdy mesiac sa mi vyhodil!§ potom mi niekto poradil natierat pery zinkovou mastou a 2 roky nic. odvtedy mavam,ale malokedy...raz za viac rokov. caka v okoli chrbtice? chrbtice? hnusak jeden!!!
tie sladkosti...:))) u mna cokolada. vcera vecer som zjedla celu velku bonbonieru!! ako proti tomu bojujes? ja zacnem vyplachom dutin (pokazeny gramafon) vraj virus a bakteria sa usadi len v znecistenom tele,takze ak ho vycistis,nema kde,nema podmienky. preto to chcem skusat. ani zuby sa nekazia (co nemozem pochopit) a aj vlasy zhustnu,koža sa zlepsi,cysty zmiznu, vyrastky atd.
Ozaj, dlho tu nebola ani Alickaj. Čo je s ňou?
preto si treba budovať imunitu, hoci aj reflexnými masážami a koberčekmi. Uvidíme, čo nám pomôže, ale čakať sa nedá.
Ty si ako ja. Moje srdcové záležitosti sú sladkosti, čokoláda, keksy a pod. Ono ten HP je večný. Máme ho do smrti. Len preliečením sa niekde v tele schová a čaká kým sa pokazí žalúdok, príde zápal a on slávnostne vybehne ako veľký revolucionár a načas bude vládnuť. Aj herpes je večný. Ten čaká niekde v okolí chrbtice, keď sa organizmus oslabí, vtedy sa ukáže.