Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

babenka

este posilnovanie lymfy je celkom zaujimave,kedze tiez odplavuje necistoty.
Lymfodrenáž celého tela

Lymfomasáž, ktorú sa naučia absolventi kurzu vykonávať, pomáha k urýchleniu odplavovania všetkých odpadových látok z medzibunkového priestoru tkanív a vnútorných systémov. Ďalej táto drenážna masáž upevňuje imunitný systém organizmu, napomáha pri liečbe lymfodémov, opuchov kože a celulitíde.

babenka

aljoska,ano,to sme na jednej vlnovej dlzke,co sa tyka vztahu k zvieratkam! su velmi mudre a verne.a vedia byt pritulne a tiez obetju vsetko kvoli panovi :-)
mama si zacala masirovat aj bod Hrdlo a Krk a dnes mi hovori,ze ma pocit,ze sa jej zmensili mandle! neviem, ci si to uz nenahovara vsetky tie zlepsenia,alebo je priklad zaruceneho pôsobenia masazi :-)
tak si idem ten bod aj ja,lebo tiez som mala probl.s madlami. mala som vyberat,ale podomacky som si ich poliecila.
cafkajte dnik

aljoška

Babenka,to som rada,že sme na rovnakej vlnovej dlžke.Pre mna je najlepší relax,ked vezmem Neru a ideme von do prírody.Máme to blízko a mám na výber.Ak nemám vela času tak vybehneme len tak na polhodinky.Ak je čas,túlame sa dlhšie.Pri tom si oddýchnem,vyvetrám hlavu a je to super.Mnohí ludia nechápu akí sú psi inteligentní.A niekedy majú viac rozumu ako my.Aj naša Nerka je velmi milá a múdra.Ináč,bola to sranda ked sme ju doniesli.Tá pani čo nám ju slúbila,povedala,že je psík.A nás to veru nenapadlo skontrolovat či je to naozaj tak.Tak sme doniesli psíka a dali meno Nero.Asi tak po polroku nám sused povedal,že či sme už zistili,že to nie je on ale ona.A naozaj.A tak nebol Nero ale Nera,už sme ju nechceli učit na iné meno.Potom ku nej pribudla mačka Ťapka.Spočiatku by jej bola aj hlavu odtrhla,tak ju nemala rada.Potom si na seba tak zvykli,že v zime mačka spávala na nej.Dokonca ked mala Nera mladé tak sa aj prikrmila.To bol pohlad,vždy sme sa na tom nasmiali.A tak si nažívajú teraz spolu už aj s Tapkinou dcerou.A malý bundáš ich občas prevetrá aby sa nenudili.

babenka

jeej,to sa mas! ja by som tiez chcela takych chlpacov milych,krasnych.nas zil s nami v byte,tak sme ho kupali.tiez bol hunaty.su zlate tie psiky,ze vedia vycitit,ked ti je zle a chcu ti pomoct.uzivaj si ich,kym su.ten nas uz nie je :-(( co by som dala,aby som ho mala!aj cely PC, lebo ten sa da kupit aj 10x ale zivot sa vratit neda.

aljoška

Ten náš by ma tiež vyhrial,lebo je hunatý ako ovca a špinavý ako "prasiatko",lebo ho máme vonku vo dvore.No to by vyzeralo,keby som ho tak dotrepala do bytu.To je šidlo,má ešte len 4 mesiace ale už je pomaly vačší ako jeho mať.A v terajšom počasí je super,je taký špinavý že neviem či je čierny alebo hnedý.Už 2 dni som ho nebola pozriet,iba manžel,ak sa tam zajtra objavím zasa ma vyvráti hned v bráničke.Ale je to milé,lebo ked zistia že prichádzam hned ma bežia vítat,psíky aj 2 mačičky.

babenka

aljoska, mne pri menzese pomahal moj pes zlaty,kym som ho mala. lahol mi na brusko a tak zohrial,ze bolesti hned presli.dokonca len ked som knucala od bolesti,tak vtedy som si s nim mohla robit,co som chcela a vydrzal lezat bez pohnutia, ako som si ho na brucho ulozila.bolo mu mna luto,taky bol zlaty.nahrada za tvoj vankusik.

aljoška

Ahojte,človek tu jeden večer odspí a potom zasa nestíham čítat.Včera ma odvalilo už o 20,do rána mi bolo málo.Ale to preto že tento týžden mám samé ranné a na to som neni zvyknutá.My máme doma ešte taký masážny vankúš či čo to je.To sme raz kúpili na tej "perinovej-ovčej" akcii.Dakedy ho použijem,dakedy si nadám,že načo nám bol.Ale využívam ho aspon pri menzese,vyhrievam sa a občas sa masírujem.Má to 3 stupne masírovania,lahnem si na to ,pustím a ked to vypnem tak ma ešte pol hodinu trepe a neviem či mám svoju hlavu či susedovu.Tak neviem.A je tam tiež plocha na masáž noh,ale ešte som veru po nej nešlapala.Dnes sa teším,lebo idem si po týždni konečne zacvicit.Dúfam,že sa zajtra v robote budem moct hýbat.Kuknem večer,zatial čaute.