Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
no samko-tak ty si velky zachranar! sme sa tu bali o teba co je s tebou - ale kedze si zachranoval svet je ti odpustene.viete ako sa hovori- Nestastie nechodi po horach ale po ludoch - bohuzial.
a slapem pravidelne-cim dalej tym viac- podavam hlasenie-nejake velke zmeny na svojom zdravi zatial nebadam,ale je pravda ze zatial som nedodrzala navod- nevydrzala tak ako sa ma.
Ahoj Samko.Konečne sai sa ozval.Je to hrozné,čo sa stalo v Novákoch.Nechcela by som to zažit na vlastnej koži.Pracujem totižto v zdravotníctve a takáto udalost by sa ma dotýkala.Dnes ma čaká nočná,dúfam že nič také vážne ma nepostretne.Ale k veci.Ja som sa pýtala na Wobenzým,nie agolutin,takže nejaký menzes Vám chlapom nehrozí.A ináč klobúk dole pred Tebou a všetkými ostatnými.
samko ahoooj!
to je strasne, co sa tam stalo.ty si v nejakych zachrannych jednotkach? ja sa na take tragendie nemozem pozerat lebo placem ako male decko. hned si predstavim tu uzkost a neistotu,co citia ludia,ktorych blizki tam boli a zrazu nevedia,co je s nimi. asi by som zomrela skor,nez by mi niekto oznamil,ze moj muz ma iba lahke zranenie...lebo by ma hned napadlo to najhorie a puklo by mi od strachu a neistoty srdce.
dufam,ze si ok. je to velky stres tam byt a nemoct pomoct...pocula som,ze nemohli ist ani do trosiek,lebo stale hrozil vybuch.strasne...znovu som myslela na to,ze tam mozno niekto polozivy lezi a nik o nom nevie a nic nemozu robit a mozno rozhoduju minuty...:"(
samko, teraz k veci: :))))) nie Agolutin uzival brat,ale Wobenzým. neviem to celkom presne,ci ho len chcel, mal alebo uzival,ale casto ho spominal.
oddychni si,samko, predychaj to,zrelaxuj,poslap kobercek,aby si sa dal do normalu. poskrabkaj nejakeho tvora v chliviku,aj to pomaha proti stresu :))))
Asi som tu niečo prešvihol. Babenka, to tvojmu bratovi dávajú Agolutin??? Alebo mi ušiel nejaký riadok. nehnevajte sa, ale nie som vo svojej koži. Včera som dostal zabrať. Bol som tam, čo včera a dnes všetci pozeráte na TA3 a ostatné stanice.Nebol som tam ako zamestnanec, ale v záchranných jednotkách. Myslím pri tom výbuchu v tých bývalých kasárňach Nováky. Včera od veľkého stresu a námahy ma veľmi bolelo brucho a do rána aj hlava. Tak Babenka, nech mu Agolutin pomôže, hoci ten je na vyvolanie menzesu. Nie je dúfam v druhom stave? Po včerajšku už viem, že je všetko možné!
ahoj. moj brat ho uzival a uz ani neviem na co.vraj bol dobry...take nieco sa mi mari,ze hovoril. mozno zistim viac, ale nebyvam s nim casto.
na tu cystu skus biolampu.a ja robim ten preplach dutin,vraj zmyznu az cysty...hoci nemam ziadne.cysta,to si telo uskladni necistoty do tekutiny, zaobali a skladuje,kym nepride cas sa ich zbavit...a na to zvycajne nema podmienky,lebo to co jeme a dychame nas stale znecistuje viac a viac.
Bolesti nemám,len som nedostala menzes už 3.mesiac.Tak som šla k doktorke,vyšetrila ma a povedala,že po menzese ani stopy.Pichli mi Agolutin,Agofolin a nič.Po 2 týždnoch som teda išla na kontrolu a sama doktorka sa zhrozila,že kde sa tá cysta nabrala.Predtým mi porobila všetky vyšetrenia.Tak som vyfasovala dalšie 2 agolutiny a čakám.Akurát ma tak pobolieva brucho ako pred menzesom,ale mierne.Tak čakám a čakám a hádam sa dočkám.
tiez som mala kedysi-ale mne sa nastastie stratila sama.mas aj bolesti? ja som mala priserne.tak ti drzkam palceky aby sa ti to stratilo aby ti to pomohlo.
Doktorka mi našla cystu o priemere 40 mm,pichli mi Agolutin a odporučila ma na ten Wobenzym,vraj by to malo pomoct.Ale neviem.Uvidím,ak do stredy nedostanem menzes mám príst znova k nej.A som zvedavá či sa z toho stratí.
a koli comu to papas? ja neviem som to neuzivala.
To podozrivé ticho je tu od včera.Chcem sa Vás opýtat či máte niektorá skúsenosti s užívaním Wobenzýmu.Mne ho kázala gynekologička,kúpila som zatial len 50 kusov,papám,papám ale akosi nič.Neviem čo mám od toho očakávat.Ak dačo viete píšte.