Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Dobrú nôcku, papapá.
idem spat.zajtra ma caka dalsia davka do nosa :-) uz sa tesim :-(
ani jedno,ani druhe.radsej cokoladu!to moj oco je taky,ze ked vidi nieco zaujimave,tak mi to kupi.a asi ho ocaril caj na schudnutie, tak budem poctivo pit :-)) neboj,samko,na mna take neucinkuju.ja keby si dam dietu,tak zacnem priberat :-)) psychika mi pracuje vzdy naopak,tak chudnem,ked vlastne nechcem chudnut a naopak.
Divné. Tak si musíš vybrať, či budeš jesť slaninu, alebo sucháre. A bez čaju.
neboj,samko, aj ten terorizmus skombinujeme a bude veselo..hned po starostiach s masazami.
dobre travi,teda budem moc jest?dnes mi nasi kupili caj na schudnutie,a pritom chcu,aby som pribrala..zlate.
Ja ti dám amerického žolíka. Ešte tu budeme hrať ruskú ruletu.
Brunuška, musíš menej šlapať, potom ti silno trávi. Veď si hovorila, že je tam písané, že je to aj na povzbudenie trávenia.
tak dobru noc brunuska a samko a inka.ja som uz tu.nepozerala som telku ale hrala americkeho zolika.teraz si idem rucne strucne masirovat nozky,ked nemam ten zazrak doma.ale kupim niekde,ked samko nereagoval ze dobehne.
bru noc.
samko sa mi kde flaka? :-(
tak dobru samko a babenka.
no tak sa presne citim po slapani :-)))
riadna vojna v crevach!