Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Áno Brunuška. Ja som si dal na rezeň kefír a teraz mi niečo stimuluje v žalúdku.
samko ty si taky mudry!!!ved hovorim- obrovsky potencial! :-) tak tak vrchol-dnes za to vyhadzujeme tazke bubaciky!
Inka, to je len sa v tom prejsť, odložiť a na druhý deň to isté. Keď si budeš stimulovať bod žlčníka, teda vylučovanie žlče, tak sa zblázniš od kyseliny a bolestí žalúdka.
Brunuška, kedysi ľudia chodili celý deň bosí, celý deň mali zdarma reflexnú masáž na pánskom a to nehovorím, že niektorí si dovolili ešte na dereši sa vyvaľovať!!! To už je vrchol! A dnes si za to platíme! To je vrchol!
naozaj to može ubližiť?ved to som kupila normalne v zdravotnickych potrebach ale je pravda že neaky podrobny navod tam nebol ale mali aj šlapky z toho a aj sandale .nofajn nakoniec si s tym človek ešte aj ubliži
Rozmer 40 x 143 cm.
no ja som mala aj tie -teda mam -ale nepouzivam a bol tam navod-ze max 3 hod. denne.
no neviem samko k tejto podlozke je ze 2x denne 20minut sa mi to zda vela a neviem ci to niekto vydrzi.
Na to si treba dávať pozor, to nie je na celodenné požívanie. Reflexné body sa majú podľa literatúry stimulovať 15 minút denne, inak hrozí poškodenie organizmu. K tejto podložke čo má Brunuška je aj návod. Ale k tým vložkám do topánok návod nedávajú a keď aj ten len strohý a môže ublížiť!
ano inka-to mas teoreticky to iste-tiez ti masiruju vsetky reflexne body na nozkach. po tej podlozke sa prechadzas alebo preslapujes-nie na mieste- neviem ake je to dlhe-dost.
hej, ale nie len na chudnutie sa použivaju