Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Aljoška, Brunuška, Babenka, dobre ste sa vyuuvali? Inak masáž chrbáta mi pomohla, len škoda, masér ide na mesiac na dovolenku. Treba to opakovať min. 1x do týždňa. Aj dnes v noci Aljoška robíme spolu?

samko r.

Vidíš, na tú som zabudol. Nič to pozriem si v noci u nás Luník 8. Tam je každá druhá Angelika, ale odfarbená. Jeden je tam dokonca Winettou.

samko r.

Tak Aljoška, asi pôjdeme šlapať, Brunuška, vidím už máš aj ctiteľa, tuším cmuky, trošku ich poštekli na témach, Babenka tiež asi pozerá telku. Tak papapá.

samko r.

Samozrejme, všade a vždy sa vyskytnú aj čierne ovce. Ale treba zostať vždy čestný. A ešte odkaz pre "zle je" k tebe prídem s kosačkou. Práve som vystrojil kamaráta, ktorému sa tam včera druhýkrát narodila žena. Ďuro, hovorí, že nevie či to má oslavovať, alebo byť smutný.

aljoška

Samko,možeme si podat ruky.Ja pracujem v povolaní,na ktoré sa vytahujú samé špinavosti.Vždy sa informuje len o tom zlom.Ale ked niekto urobí niečo dobré,tak je ticho.Mám pocit že aj na vás sa občas "nakydá" ,ale to pozitívne ide bokom.Tak si musíme fandit medzi sebou.Ludia sú len ludia a všade sa nájdu dobrí aj zlí.

aljoška

Samko,ešte raz klobúk dole.Naštastie som ešte nezažila takúto hromadnú tragédiu a dúfam,že ani nazažijem.

brunuska

a to je dobre samko ze ta nevzali-skoda by bolo takeho chlapa:-)inak to mal byt kompliment pre teba aj to pred tym aj toto :-)ale momentalne som vypla modzog aby si oddychol-tak mi to moc asi nejde.