Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Inka, ty myslíš tie prezúvky z reflexnými vložkami na chudnutie?
Ešte lepšie by ti boli tie látkové ohybné šlapky. Reč je o papučách, nie o kurtizánach. Tie by to robili menej brutálnym. A Babenka sa ešte stále zabáva s ÁL - Káidou. písala, že tie výplachy sú teror.
chcela by som sa spytat n a tej masaznej podložke su neake pravidla chodenia alebo s a len po nej prechadzas ako po tych kamienkoch?aka je velka t a podložka a ako často s a použiva?ja som si kupila take prezuvky a tiež som zo začiatku nemohla ani stupit na ne ale teraz uz v pohode.
ja som cela chutna samko/pokracujem vtierani:-)/ hej drzim sa skrine-a najucinnejsie je to na boso-ale to nezvladam-takze v ponoztickach-to vydrzim.
Bože, to vtieranie je chutné!!! Ono vieš, tá bolesť ti pravdepodobne spôsobuje menší šok, preto tá akoby srdcová slabosť. Musíš menej po tom chodiť a skús odľahčovať, napríklad chytiť sa, resp. pridržať sa stoličky.
potencial..sa vtieram trosku :-) bezkat po luke bosi,skakat do vodicky, masaz noziciek....:-)))
hej ostane ti tak zle-na odpadnutie- tak zle akoby od srdiecka...
Bože, potenciál? Čím som si to zaslúžil. Dúfam, že nie tým operencom, veď chceš kúpiť vzduchovku. Ináč, viem o tej bolesti, lebo keď mi kamarát robieval reflexnú masáž, spomínal, že mi môže prísť aj mdlo. Asi myslel od bolesti. Ale ja som to vydržal. Zubár je horší!!!
napisem ti to sem ok?daj si do google- masazna podlozka-je tam toho viac aj ceny su rozdielne- ja mam z www.gym.sk za 460sk do 3dni to mas doma
jasne samko-inak ma sa na tom vydrzat 20minut-nehrozi-max.5 a potom prestavka-masiruje ti to tie bodiky a cez nervy to posobi-ale inak ti ostane zle fuuj.takze pomalicky naslapem viac :-)))) to vies samko-zbadaju vtaka a uz ich niet-ale ja som ina- ja ta tu sameho nenecham :-)je v tebe velky potencial !