Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Internet je preplnený, nenaskočila tam ani moja odpoveď. Tak ešte raz skúsim. Za farára ma nezobrali, tak som skúsil to druhé.
to vazne samko??? to by som na teba nepovedala! :-)))jooj dufam ze sa nik neurazi-ale na toto povolanie mi pripadas prilis mudry:-)
Áno.
policajt?
Už máš iba dve možnosti, ale pomôžem ti. Biely plášť nenosím. A strašne som včera trpel, že som nesmel ísť svojím dvom kolegom pomôcť.
ja by som si tipla-hasic :-) to by mi k tebe slo-ale asi sa mylim-ci nie? tak ma nenatahuj-ako macku:-) a uz aj to samko vysyp!
Napíš, či si uhádla.
Keď ti Brunuška poviem, že nechcem hovoriť o svojom zamestnaní, si inteligentná a milá dievčina, už som si istý, že vieš kde robím.
samko-nechcela by som zazit.zazila som sice nestastie ale nie take co postihlo take mnozstvo ludi-to musi byt milion krat horsie.
mozem sa opytat na tvoje povolanie?
Najhoršie je, keď počuješ krik, plač, rev postihnutých a ty nemôžeš, alebo nesmieš pomôcť, lebo hrozí ďaľšia katastrofa a následky. Najhoršie je však vidieť mŕtve dieťa. Človek sa musí zachovať ako prefesionál, ale to vnútro tela sa trasie, prežíva veľký stres. Čo k tomu dodať? U nás /bývam v meste výbuchu VOP/ si zarobil sklenár. Ten robil až do rána, a minul sa mu materiál, preto musel objednať ďaľší. Čo som videl ja? Jediný kto zakročil pružne a nehľadel na svoje zdravie a život boli policajti, ktorí tam boli vyslaní overiť, čo to tam asi mohlo buchnúť. Našli tam len spúšť, veliký oheň a kopu kričiacich a volajúcich ľudí o pomoc. Títo dvaja policajti robili čo len mohli. Zamestnanci tohto závodu boli v strašnom šoku, tí pobehovali po celom areáli podniku. Viete si to predstaviť, keď v Prievidzi to je 10 km od výbuchu posunulo v dráhe nezabrzdené auto o cca 30 cm a na otvorenom priestranstve letiska zhodilo ľuďom čiapky-šiltovky z hlavy? Nikto tam nevysielal pomoc, každý sa bál a zaujali polohu mŕtveho chrobáka. Skutočne takáto je pravda. Všetko organizovali len obyčajní, radoví policajti - tzv. blatošlapi. Aljoška, dnes robíme spolu nočnú. Stres nie je dôvod na pracovné voľno-teda aspon u nás. Zaplať Pánboh, chalúpka mi nespadla.