Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
a tak to bolo jednoduche :-)
brunuska,ty vasilisa premudra a prebystra!!! som ti to hovorila, ze si velmi bystra, ale pssssssssssst!
;)
aljoska,mas nejake problemy? nejake podozrenie alebo si uz za tym?
Trochu som sa vyvetrala,hned je lepšie.Musím sa pripravit na zajtra.Idem na onko amb.na kontrolu.Dúfam,že dopadne ako vždy dobre.Tak mi držte palce.Chodím tam každé 4 mesiace,dakedy si myslím,že by stačilo aj každých 6.A aj ked to tu nepatrí.Už som objavila prvé lístky medvedieho cesnaku.Tak sa už teším ako budem papkat.
:-))))))))) jeeezis samko teraz si ma tak rozosmial-toto som potrebovala-sa bavim na tvojej hlaske na teme sex!
:-)))))))) inak dakujem!!
A zdravim aj babenku a aljosku!
a chvalim sa-dnes som vydrzala naboso 24 minut slapat na mojej masaznej podlozke! som proste dobra!ale poviem vam nebolo mi vsetko jedno-aj slzy mi od bolesti tiekli!!! :-(
este raz ma to dnes caka :-( ani sa netesim.
snad sa to casom zlepsi a ta ukrutna bolest prestane.
tak sa majkajte!
Papapá.
uvarme si kafíčko, moji zlatí. alebo čajík. idem si niečo prečítať, lebo mňa to moc vonku neláka! pekný zbytok dňa.
Noc bola dobrá, pršalo, všetci boli zalezení a dobrí! To nie je zvykom. Pôjdem si ešte zdriemnuť a zajtra skočím ku kamarátovi, nech mi vytrepe chrbát.
Dobré ráno,respektíve dobrý den.Už sa spamatávam,idem nachvílu von,len keby bolo lepšie počasie.Dnes naštastie už nočnú nemám tak dúfam,že sa fajne vybuvkám.Tak zatím pá.
samko, ahoooj!
ja som sa dobre, ale aj teraz ma to pocasie nejako uspava.ako bolo v praci?
tak treba vyhladat nahradneho masera!
ja pokracujem celkom dobre..vo vyplachoch.zatial nevidiet rozdiel :-))