Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Reflexná masáž chodidiel

samko r.

Aljoška, snaž sa piť cvikľovú šťavu, tá by mala byť proti tomuto neduhu a ešte sa odporúča, že aj nechtík protikarcinogénne účinky. Nechtíková masť na natieranie krku, resp. štítnej žlazy, Urob si ju však sama doma. Som, resp. sme radi, že to máš v poriadku.

aljoška

Ďakujem pekne.Ste zlatí.Kontrola dopadla dobre,všetko je OK,zatial sa nič nedeje.Včera so si pošlapala po poduške,veruže som cítila potom moje labky.Neviem či mi aj dnes na to vyjde čas ale pokúsim sa.Zatial vás všetkých pozdravujem a pekný zbytok dna prajem.

brunuska

samko nebud zvedavy-to su take dievcenske pletky :-) hej pytal sa si ma na toho ctitela uz-ale to je v pohode-uz som tu na tomto fore zazila vselico-a to si len niekto robi srandu-takze si to nevsimam.
a aljoska ty sa drz dievca-ma prekvapilo co som si o tebe precitala. a zdravim aj babenku.

samko r.

Brunuška, uznaj sama, čo som jej mal napísať na takú otázku? Veď to je do neba volajúce. Babenka, prečo je Brunuška Vasilisa premúdra? Čo som premeškal? Aljoška, tebe moc držím palce, uzdrav sa nám a drž sa nám. Aj by som ťa vyobjímal, ale zhodil by som monitor. Tak aspoň slovne, cmuk, drž sa nám! neviem, Brunuška, už som sa ťa pýtal na toho ctiteľa v nejakej téme na tomto fóre?

aljoška

Babenka,aby so to vysvetlila.To bol nádor na štítnej zlaze,tú mi vyoperovali a okrem toho,že musím doživotne užívat hormony v tabletkách sa v podstate ani nič nezmenilo.Vrátila som sa do práce,do služieb.Troška mi síce ubudlo síl,no tak sa neprepínam.Ked cítim,že nevládzem,dám si pauzu.Ale ináč zatial nič,chcalabohu a dúfam,že to takto bude fungovat čo najdlhšie.

babenka

aljoska,tak to som rada.stale je to ok? snazis sa aj nejako upravit stravu? mas nejaky rezim od lekarov doporuceny?

aljoška

Babenka,už som za tým a nateraz ma berú za vyliečenú.Aj ja sa tak beriem.No ale kedže sa potvrdilo,že to bol zhubný nádor tak musím chodit na tie kontroly.Naštasie bol malý,opúzdrený a ešte sa asi nestihol rozliezt.Už je to viac ako 2 roky.Idem si asi zobrat ten moj masažny vankúš a idem po nom pochodit.Uvidím čo to povie.