Po dohode s Babenkou dávame do pozornosti možnosť samoliečbou reflexnou masážou chodidiel, ktorá sa vykonáva stláčaním a stimulovaním príslušných bodov na chodidlách nôh podľa ochorenia. Mapka príslušných bodov je na tejto adrese:
www.chi-slovakia.sk
Reflexná masáž chodidiel
Samko,velmi pekne dakujeme.Včera tu bolo nejako ticho.Dnes mám poobednú tak sa tu neukážem,prajem pekný dníček.
Dievčence, všetko najlepšie k MDŽ!!!
Nemá závidieť!!!
aljoska, uz v skleniku? fiiiha, to sa más. uzi si to,ja este pozeram na sneh :)
ahoj brunuska, ahoj samko klamko! moze sa takto na suseda???
Samko,čo by sme bez teba robili,keby vás boli chytili.Dávajte si nabudúce lepší pozor.Ja som sa dnes trocha realizovala v skleníku.Pár krát som kopla a som z toho hotová.Musím to zasa natrénovat.Prajem Vám dobrú nocku a pekné sníčky.
samko ty si pripad-tak to je dobre,ze vas nechytili!!! :-)
musim si aj ja zohnat uz tu bylinku-cistec-ci ako len neviem kde.
na zistovanie chorob a zapalu-ja mam mojho chlpaca-myslim psa,spolahlivo najde!!!
zdravim aj babenku:-) a aljosku.
ahoooj,mam navstevu tak prcham :)))
Dievčatká moje, aspoň som Vás chcel pozdraviť, bol som s kamarátom na drevo a hoci máme lístok, stále sa hráme, že zase "nechytili nás"! To tak chceme nahnevať škodoradostného suseda. pobolieva ma hlava, uvarím čistec a pôjdem sa podľa § 158 TP odložiť /na posteľ/. Voľáko ma pobolieva hlava, doktorka vraví, že boli veľmi prekročené emisie TNT a veľa ľudí má respiračné choroby a bolesti hlavy. Papapá. P.S. Ozaj Brunuška, tou polaritnou masážou zistíš aj zápal v každej časti tela, byť i schované vaječníky /myslím tým ich zápal/. Len si treba na to vybudovať cit.
ahooojte!
no,mna z toho preplachu zatial boli ucho aj hlava,a obcas aj vsetko ostatne! teplota sa tiez objavi,ale to len,aby som si na nu spomenula.
ako sa mate vy? samko,len take babske pletky :-)
veru, so spíchova sa chce aj mne teraz. unava a vycerpanost!
aljoška,skus to,co radi samko.a tiez je dost potravin protirak.napr.kapusta. ja mam zase deficit inumity,mam to vzdy kazdemu lekarovi aj zubarovi nahlasit, a tiez mi stale robia testy na rak...preventivne.zatial sa drzim...az na to crevo...co z toho moze nakoniec vyliest,ked si primyslim tu cajovu imunitu...:(
paa
Cviklu občas pijem,hlavne na jesen a v zime,ked mám čerstvú.A nechtíkovú mast som tiež robila domácu a natieram s nou všetko čo sa dá.Bola som si pozriet medvedí cesnak,utešene sa tisne tak sa teším.Už som videla aj prvé podbele.Možno čoskoro pojdeme na prvé bylinky.Len dúfam,že už nenakydá sneh.Prajem dobrú nocku.Zajtra začínam den zubárom.